Autonvuokraus
Oradea
Piilota
Romania // Oradea
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Oradea

Tutustuminen aivan Unkarin rajalla sijaitsevaan Oradean kaupunkiin on helppoa ja mukavaa Sixt Autonvuokraamo Oradean laadukkailla ajoneuvoilla. Laajan valikoimamme uusien ja tunnetuimpien ajoneuvomerkkien ajoneuvoilla teet niin lomamatkastasi kuin työmatkastasi vaivattoman ja miellyttävän. Tarjoamme mm. isommille seurueille näppärät minibussit, perheen matkalle tilavat farmarit, ja premium-luokan ajoneuvoilla ajelet tyylikkäästi palaverista toiseen. Tutustu koko valikoimaan milloin vain internetsivuillamme tai mobiilisovelluksella, ja tee varauksesi jo tänään. Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa viikon jokaisena päivänä.

 
 • Oradea Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aradi út 80
  410223 Oradea

  ma. - pe.10:00 - 17:00
  la.10:00 - 14:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Oradean ajoneuvoilla koet enemmän

Varaa vuokra-auto Oradeasta, ja pääset kokemaan kiehtovan Romanian nähtävyyksiä omien aikataulujesi ja reittiesi mukaisesti. Mukavan Sixtin vuokra-auton kyydissä kulkevat näppärästi lastenhoitotarvikkeet, ostokset, vaellusvarusteet ja työhön liittyvät asiapaperit. Perusvarustuksiltaan kattavat vuokra-ajoneuvot voit mukauttaa helposti hyödyllisillä lisäpalveluillamme ja -varusteilla. Varaamisen yhteydessä voit mm. valita nuorempien matkustajien turvaksi erikokoisista lastenturvaistuimista, ja GPS-navigaattori toimii oppaanasi vieraammilla tieosuuksilla. Lisäturvat vähentävät omavastuuosuutta mahdollisten yllättävien haavereiden sattuessa, näistä esimerkkeinä rengas- tai tuulilasirikko. Otathan ystävällisesti varausta tehdessäsi huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Koe historia ja jännittävä luonto mukavasti autonvuokrauksemme ajoneuvoilla Oradeassa

Kaunis, historiallinen Oradean kaupunki sijaitsee läntisessä Romaniassa ja on kauniiden rakennusten ja Crisul Repede -joen tähdittämä paikka. Tutustu alueen barokkirakennuksiin kätevästi mukavan Sixt Autovuokraamo Oradean ajoneuvoilla. Suosituimpia kohteita ovat mm. kaunis ja vaikuttava Oradean linnoitus aivan kaupungin keskustassa, loistelias Bishopis Palace 1770-luvulta, ja kaupungintalo joen rannassa. Upeita rakennuksia on paljon muitakin, joten estoton seikkailu vuokra-autolla keskustan alueella kannattaa! Näkemäänsä on hyvä ajella sulattelemaan suosittuun Baile Felixin terveyskylpylään, joka sijaitsee vain noin vartin ajomatkan päässä Oradeasta. Hemmottele itseäsi ja mielitiettyäsi kuumissa lähteissä ja terveyttä edistävissä hoidoissa. Virkistyneenä hemmotteluista voi pakata vuokra-autoon retkeilyvarusteet ja lähteä tutustumaan Apusenin luonnonpuiston vaikuttaviin luolamuodostelmiin ja vuoristomaisemiin. Yli 400 kalkkikiviluolaa maanalaisine jokineen ovat kuvaamisen, ihmettelyn ja tutkimisen arvoisia. Työmatkalla voi kuljettaa seurueensa laadukkaan Sixtin vuokra-auton kyydissä leppoisan miellyttäviin liikeneuvotteluihin, vaikkapa noin puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalle golfkentälle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service