Autonvuokraus
Otopeni
Piilota
Romania // Otopeni
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Otopeni

Sixt Autovuokraamo Otopenissä toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Saat meiltä sopivan vuokra-auton allesi, olitpa sitten työn tai loman merkeissä liikkeellä. Tarjoamme käyttöösi uuden ja monipuolisesti varustellun autovalikoiman, josta löytyy vaihtoehtoja pienistä sedaneista aina suuriin maastureihin ja minibusseihin asti. Voit valita itsellesi sopivat, edullisesti hinnoitellut lisäpalvelut vuokrauksen yhteydessä. Tarkista kilpailukykyiset hinnat ja tutustu autokalustoon sekä palveluihin verkkosivullamme.

 
 • Bukarest Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Calea Bucurestilor 224E
  075150 Otopeni

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukasta autonvuokrausta Otopenissä viikon jokaisena päivänä

Monipuolinen palvelu, hyvin varustellut vuokra-autot ja täydentävät lisäpalvelut muodostavat paketin, josta onnistunut autonvuokraus koostuu. Sixt Autovuokraamo Otopenissä tarjoaa kaiken tämän sinulle. Autovalikoimastamme löytyy näppäriä kaupunkimalleja yksin matkustaville ja pariskunnille. Isompi sedan tai farmari nielaisee sisäänsä perheellisen matkustajia matkatavaroineen ja jos tilantarve tästä vielä kasvaa, maasturit ja minibussit antavat vastauksen ongelmaan. Premium-luokan ajopelit tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon bisnesmatkaajille ja muillekin premiumin ystäville. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta tiettyä automallia tai -merkkiä emme voi taata. Monet hyödylliset lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta autonvuokraukseen Otopenissä. Vakuutukseen saa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan, kolari-, lasi- tai rengasturvan. Voit nimetä itsellesi lisäkuljettajan tai vuokrata GPS-navigaattorin. Lapsiperheiden vuokra-autoon on tarjolla erikokoisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia.

Tutustu vuokra-autolla Otopeniin ja ympäristön nähtävyyksiin

Romanian keskiosissa sijaitseva Otopeni on pienehkö vajaan 15 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee maan pääkaupunkia Bukarestia ympäröivän kehätien pohjoispuolella. Vuokra-autolla onkin kätevä tutustua Bukarestin nähtävyyksiin, sillä kehätien varrelta avautuvat oivat liikenneyhteydet joka suuntaan. Noin kymmenen kilometrin päässä kehätien sisäpuolella on Bukarestin eläintarha, jossa päivä kuluu hurahtamalla kaikenikäisillä. Keskustassa kannattaa käydä katsomassa maan parlamenttitaloa, joka on mittasuhteiltaan varsin jyhkeä. 1100-huoneinen lähes 300 metriä pitkä rakennus on noin 90 metriä korkea ja saman verran löytyy myös maanalaista syvyyttä. Mukavan piknik-päivän voi viettää Kuningas Michaelin puistoalueella, josta löytyy muun muassa ravintoloita, leikkikenttiä ja museoita. Uinnin, vesileikkien ja vauhdikkaiden vesiliukumäkien ystävien kannattaa suunnata vuokra-auto Otopenin vesipuistoon.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service