Autonvuokraus
Targu Mures
Piilota
Romania // Targu Mures
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Targu Mures

Ruusujen kaupunkina tunnettuun Targu Muresiin on rattoisan helppoa tutustua autonvuokrauspalvelupisteestämme Targu Muresista vuokratulla ajoneuvolla. Varaa edullinen Sixt-ajoneuvo kätevästi verkkosivuiltamme, mobiilisovelluksellamme tai soittamalla asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme. Tee perhelomasta helppo ja mukava tilavilla farmareilla, sujuvoita liikeneuvotteluita näyttävillä premium-luokan ajoneuvoilla, tai kuljeta suurempi seurue näppärästi minibusseilla nähtävyydestä toiseen. Romanian ihastuttavaan luontoon ja vuoristoisiin maisemiin on nautinnollista perehtyä suorituskykyisillä maastureilla. Tutustu koko Sixt Autovuokraamo Targu Muresin ajoneuvovalikoimaamme ja viimeisimpiin tarjouksiin, ja tee varauksesi jo tänään!

 
 • Targu Mures Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroportul Int. Transilvania
  547612 Targu Mures

  ma. - pe.09:00 - 17:30
  la.10:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Uudet ja laadukkaat ajoneuvot ilman piilokuluja Sixt Autovuokraamo Targu Muresista

Mitäpä jos seuraavalla reissullasi Romaniaan kokeilisit liikkumisen ihanaa vapautta ja shoppailun helppoutta? Vuokra-auto Targu Muresin kyydissä kulkevat vaivattomasti ihmisten lisäksi työsalkut, aktiviteettivarusteet ja tekemäsi ostokset. Lisäpalveluillamme ja -varusteilla helpotat ja turvaat matkaasi. Varaa vuokrauksen yhteydessä mm. GPS-navigaattori ohjaamaan oikealle tielle, lasten turvaistuimet perheen pienimmäisille, lisäkuljettajalisä jakamaan ajamisen nautintoa ja vastuuta ja lisäturvat pienentämään omavastuuta yllättävien haavereiden sattuessa. Tarjoamme lisäksi ilmaisen vuokrauksen muutoksen ja peruutuksen, mikäli valitset maksun vuokra-autoa noudettaessa. Helppo ja näppärä varausjärjestelmämme laskee hinnan puolestasi, emmekä lisää piilokuluja loppulaskuun. Otathan ystävällisesti varausta tehdessäsi huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Vaikuttavaa historiaa ja myyttinen Transilvania aivan käden ulottuvilla

Romanian keskivaiheilla sijaitsevan Targu Muresin historia ulottuu aina 1300-luvulle saakka. Kaupunki onkin muiden Romanian kaupunkien lailla yksi historiallisten rakennusten helmikohteista. Vuokraa Sixt Autovuokraamo Targu Muresin laadukas ajoneuvo ja lähde tutustumaan mm. mahtipontiseen, keskiaikaiseen linnoitukseen (Cetatea medievala) Bulevardul Cetatii -kadulla, monipuoliseen kulttuurimuseoon (Palatul Culturii) kaupungintalon vieressä tai laajan ensipainosten sarjaa esittelevään Teleki-Bolyai-kirjastoon (Biblioteca Teleki) Strada Borsos Tamás -kadulla. Romania ja Transilvanian maakunta ovat tunnettuja myös mystiikastaan ja vampyyreistaan. Yllätä armaasi tai hulluttele ystäviesi kanssa varaamalla vuokra-auto Targu Muresista, ja ajelkaa jylhän kauniisiin ja rustiikkisiin maisemiin vampyyrien metsästykseen. Matkalla voi olla jännittävää pysähdellä mm. Turdassa sijaitsevaan vanhaan suolakaivokseen rakennetussa nähtävyydessä, jossa yhdistyvät museo, huvipuisto ja terveystekijät, tai Fagarasin linnoituksessa, jonka museo täydentää kierrosta historiallisissa maisemissa. Sixt, ja koet enemmän matkallasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service