Autonvuokraus
Timisoara
Piilota
Romania // Timisoara
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Timisoara

Sixt on luotettava kumppanisi autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ja koska löydät toimipisteitämme ympäri maailman, on autonvuokraus Timisoarastakin mahdollista kauttamme. Toimipisteemme kaupugissa palvelee joustavin aukioloajoin, mutta helpottaaksemme asiointia kanssamme olemme lisäksi mahdollistaneet vuokraamasi auton palautuksen myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Autovuokraamostamme Timisoarasta voit hankkia vaivattomasti käyttöösi kattavasti vakuutettuja vuokra-ajoneuvoja monesta eri autokategoriasta. Tarjolla on esimerkiksi taloudellisia henkilöautoja ja farmareita, tehokkaita maastureita sekä huomiota herättäviä avo- ja urheiluautoja.

 
 • Timisoara Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  2 Strada Aeroport
  307200 Timisoara

  ma. - pe.08:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Toimita autonvuokraus Timisoarassa vaivattomasti

Autovuokraamomme Timisoarassa tarjoaa käyttöösi halutessasi pelkkien vuokra-autojen ohella myös erilaisia hyödyllisiä lisäpalveluita. Sinun ei esimerkiksi tarvitse huolehtia lastesi turvallisuudesta matkallasi, sillä voit hankkia meiltä käyttöösi eri-ikäisille lapsille suunniteltuja turvakaukaloita ja lastenistuimia. Jos taas matkustat talviaikaan, kannattaa sinun ehkä harkita saatavuudesta riippuen tarjolla olevien lumiketjujen hankkimista ajoneuvoosi. Lisäksi saat meiltä käyttöösi esimerkiksi navigaattorin, tai voit varautua matkaasi mahdollisuudella lisäkuljettajaan. Tehdessäsi vuokra-auton varausta meiltä esimerkiksi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta sinun kannattaa muistaa, että takaamme aina käyttöösi haluamaasi ajoneuvokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, mutta sen sijaan emme pysty takaamaan vuokra-autoista tiettyä merkkiä tai mallia.

Koe enemmän Sixtin laadukkaalla vuokra-autolla Timisoarassa

Romanian kolmanneksi suurin kaupunki Timisoara on mielenkiintoinen kohde vierailla ja kaupungissa pääseekin tutustumaan maan kulttuuriin, historiaan sekä moderniin elämänmenoon. Hankkimalla käyttöösi vuokra-auton kaupungissa pääset nauttimaan siitä helposti täysin siemauksin. Ajamalla itse paikalle pääset esimerkiksi vierailemaan kaupungin mielenkiintoisissa ja hieman erilaisissa museoissa sen keskusta-alueen ulkopuolella. Käväise katsomassa ainakin kohteita Banat Village Museum sekä Museum of Communist Consumer, mikä sijaitsee muutenkin vierailemisen arvoisella alueella ja tarjoaa vilkaisun kommunismiajan arkeen. Myös suosittu vierailukohde Memorialul Revolutiei on kokemisen arvoinen. Halutessasi voit ottaa vuokra-autolla suunnaksi myös kaupugin eläintarhan, joka sijaitsee sekin keskusta-alueen ulkopuolella. Kaupungista löytyy myös lukuisia puistoja, jotka yhdessä kaupungin upean arkkitehtuurin kanssa luovat sinne omanlaisensa ja hieman historiallisen tunnelman. Eräs upea ja vierailemisen arvoinen puisto kaupungissa on esimerkiksi Roses park sen keskustassa. Arkkitehtuurin ystävien kannattaa käydä lisäksi katsomassa kaupunkin mahtavaa ortodoksista katedraalia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service