Autonvuokraus
Timisoara Lentoasema
Piilota
Romania // Timisoara // Timisoara Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Timisoara Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2 Strada Aeroport
  307200 Timisoara RO +40-742-106778
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TSR
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Timisoaran lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Timisoaran lentokentällä saat vuokra-auton käyttöösi kätevästi heti matkasi alkaessa. Autonvuokraus Timisoaran lentokentältä on fiksu ja vaivaton tapa aloittaa tutustuminen kiehtovaan Romaniaan. Autovuokraamo sijaitsee lentokentällä, joten sinun ei tarvitse etsiä vuokra-autoa kaukaa, vaan pääset aloittamaan tutkimusmatkan Romaniaan suoraan lentokentältä. Voit valita matkan ajaksi käyttöösi näppärän henkilöauton, erityisesti lapsiperheille mainiosti soveltuvan farmarin tai haastavista olosuhteista hyvin suoriutuvan maasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Timisoaran lentokentällä

Timisoaran lentokenttä sijaitsee noin kolmentoista kilometrin päässä Timisoaran kaupungista, ja matkaan kuluu aikaa vuokra-autolla noin 25 minuuttia. Lentokenttä tunnetaan myös Traian Vuan lentokenttänä, ja sen kansainvälinen IATA-koodi on TSR. Autonvuokraus Timisoaran lentokentältä on helppoa ja vaivatonta: aloita tekemällä varaus esimerkiksi nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voit noutaa vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä lentosi saavuttua. Autonvuokraus suoraan lentokentältä todella kannattaa, sillä vuokra-auton avulla pääset välittömästi tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin lentokentälle saavuttuasi, eikä sinun tarvitse huolehtia muista kuin omista aikatauluistasi kulkemisen suhteen. Huomioithan, että kaupungin keskustassa ei ole omaa Sixt-toimipistettä.

Monikulttuurinen Timisoara

Timisoaran kaupunki sijaitsee Banatissa, Länsi-Romaniassa. Kaupunkiin tutustuminen käy helpoimmin, kun allasi on vuokra-auto. Ajoreitin voi suunnata heti alkuun esimerkiksi voitonaukiota kohti, jonka laitamilta löydät roomalais-ortodoksisen katedraalin ja vallankumousmuseon. Vallankumousmuseosta löydät tietoa Timisoarasta alkaneesta vuoden 1989 vallankumouksesta. Aukiolla voit myös ihastella pyhän Johannes Nepomukin ja neitsyt Marian patsasta, joka on pystytetty vuosien 1738-39 ruttoepidemian uhrien muistolle.

Vuokra-autolla saavutat helposti myös monta muuta Timisoaran kohdetta. Esimerkiksi Timisoaran taidemuseo on vierailemisen arvoinen kohde. Museo sijaitsee kauniissa barokkityylisessä 1700-luvulla rakennetussa palatsissa, joka on myös itsessään näkemisen arvoinen kohde. Vuokra-autolla pääset kiertämään kätevästi nämä ja monet muut nähtävyydet ja saat monipuolisesta Timisoaran kaupungista kaikki arvokkaat matkakokemukset kerättyä. Auton vuokraaminen on kätevää ja edullista ja antaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaupunkiin vapauden tunteesta nauttien. Vuokra-auto käytössäsi ehdit vierailemaan useissa kiinnostavissa kohteissa matkasi aikana. Aloita siis matkasi Sixt Autovuokraamon kautta ja vietä unelmiesi loma Romaniassa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Timisoara Lentoasema TSR 2 Strada Aeroport 307200 Timisoara 45.810000, 21.338056 +40-742-106778

Sixt-toimipiste Timisoara Lentoasema TSR

2 Strada Aeroport
307200 Timisoara
 
Puhelinnro +40-742-106778

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service