Autonvuokraus
Ängelholm
Piilota
Ruotsi // Ängelholm
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ängelholm

Autonvuokraus Ängelholmissa on varmaa ja vaivatonta Sixtin palveluita käyttämällä. Yli 100 maassa toimiva saksalainen perheyritys palvelee autovuokraamollaan Ängelholmin kaupungissa, joka sijaitsee Skånen maakunnan länsirannikolla. Valikoimista löytyy tunnettujen valmistajien henkilöautot ja farmarit sekä hieman tilavampia vuokra-autoja etsiville pakettiautot ja maasturit. Ylellisyyttä vuokra-autoltaan kaipaavien tarpeisiin vastaavat urheiluautot ja avoautot.

 
 • Ängelholm Helsingborg Lentoas.

  Sixt Autonvuokraus
  Ängelholms Flygplats
  262 91 Ängelholm

  ma. - pe.08:00 - 23:30
  la.12:00 - 13:00
  su.13:00 - 23:30
  Juhlapyhä08:00 - 23:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Ängelholm

  Sixt Autonvuokraus
  Hammargatan 5
  262 71 Ängelholm

  ma. - pe.07:30 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Ängelholmissa

Vuokra-autot Ängelholmissa kattavat laajan valikoiman. Huomioithan, ettei tietyn mallin tai merkin saatavuutta voida taata, vain ajoneuvon kategoria sen sijaan on taattu. Kaikkiin vuokra-autoihin on saatavilla koko joukko erilaisia lisäpalveluita asiakkaan toiveiden mukaan. Lapsiperheiden käyttöön tarjolla ovat lastenistuimet, jotka turvaavat perheen pienempien matkanteon. Lisäturvaa tuovat myös tarjolla olevat lisävakuutukset, joiden myötä ajaminen vieraassa maassa ja liikennekulttuurissa on turvatumpaa. Vieraskieliset katujen ja teiden nimet saattavat myös aiheuttaa harmaita hiuksia monille kuljettajille oikeaa osoitetta etsittäessä, mutta lisäpalveluna vuokra-autoon voi hankkia GPS-navigaattorin, jonka ansiosta perille löytämisestä tulee huomattavasti helpompaa. Samalla navigaattori säästää aikaa, eikä paperikarttojen kanssa tarvitse enää arpoa.

Tee matkaa vuokra-autolla Ängelholmissa ja sen ympäristössä

Ruotsi on monelle suomalaiselle tuttu matkakohde, mutta usein varsinkin vapaa-ajan matkailu rajoittuu Tukholmaan ja sen ympäristöön. Esimerkiksi maan eteläosat ja Skånen lääni, jossa myös noin 40 000 asukkaan Ängelholmin kaupunki sijaitsee, ovat monelle tuntemattomampia matkailukohteita. Itse Ängelholmin kaupungin läheisyydessä ehkäpä tunnetuin nähtävyys on hieman leikkimielisestikin pystytetty lentävää lautasta muistuttava UFO-monumentti, joka muistuttaa matkailijoita paikalla joidenkin mukaan tapahtuneesta kohtaamisesta ulkoavaruuden turistien kanssa. Monumentti on muutaman kilometrin päässä keskustasta metsätien päässä. Hieman kauempana keskustasta, noin 35 kilometrin päässä, sijaitsee niemen kärjessä Kullabergin luonnonsuojelualue. Aivan niemen ja suojelualueen päässä sijaitsee myös Kullensin majakka ravintoloineen. Mikäli Ängelholmista tahtoo tehdä päiväretken hieman suurempaan kaupunkiin, onnistuu sekin. Esimerkiksi Helsingborgiin ajaa E20-tietä pitkin noin puolessa tunnissa, eikä Malmökaan ole kuin noin tunnin ajomatkan päässä. Autonvuokraus Ängelholmissa avaa monia mahdollisuuksia matkalle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service