Autonvuokraus
Borlänge
Piilota
Ruotsi // Borlänge
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Borlänge

Teollisuuskaupunkinakin tunnettu Borlänge tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia Sixt Autovuokraamo Borlängen uusille ja tunnettujen ajoneuvomerkkien vuokra-autoille. Olitpa työ- tai häämatkalla, koko perheen lomalla tai ystävysten keskeisellä kulttuurimatkalla, tarjoamme varattavaksesi laadukkaat ajoneuvot, edulliseen hintaan. Valikoimassamme ovat myös suuremman seurueen mukavaan matkantekoon minibussit ja suorituskykyiset maasturit vaativampille tieosuuksille. Tutustu koko valikoimaamme internetsivuillamme tai lataamalla mobiilisovelluksemme kännykkääsi, ja tee varauksesi jo tänään.

 
 • Borlänge Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Borlänge Central Train Station
  784 37 Borlänge

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.09:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:00 - 15:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Borlänge

  Sixt Autonvuokraus
  Gyllehemsvägen 20
  784 37 Borlänge

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Borlänge - ja koet enemmän matkallasi

Laadukkaat ajoneuvomme ovat tunnetuimmilta ajoneuvomerkeiltä ja keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Kun varaat meiltä, voit olla luottavaisin mielin, että matkasi sujuu miellyttävästi. Kattavasta Sixt Autovuokraamo Borlängen lisäpalvelu- ja varustevalikoimasta voit varata juuri sinun matkaasi täydentävät varusteet ja palvelut. Isommalla seurueella liikuttaessa on mukava jakaa ajonautintoa, ja silloin kannattaa varauksen yhteydessä lisätä useampi kuljettaja. Perheen pienimmäisten kanssa matkustettaessa voi valita erikokoisista lasten turvaistuimistamme, joilla turvaat rakkaiden matkanteon. GPS-navigaattori on taasen kätevä matkakumppani, kun tieosuudet eivät ole ennestään tuttuja eikä ylimääräisiä mutkia kaivata matkaan. Nämä ja muut lisäpalvelut saat lisättyä helposti ja näppärästi varaukseesi internetsivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Haluamme ystävällisesti huomauttaa, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan varaamasi ajoneuvokategorian.

Mutkatonta vuokra-autoilua Borlängessä

Eteläisessä Ruotsissa sijaitseva, teräs- ja paperiteollisuudesta tunnettu Borlänge, hellii myös laskettelijoita ja shoppailijoita. Pääkaupunki Tukholmaankin on vain noin 215 kilometrin matka, mikäli mielii kuninkaanlinnaa tai Abba-museota katselemaan. Varaa laadukas ajoneuvo autonvuokrauksemme kautta Borlängestä, niin mitkään nähtävyydet eivät ole ulottumattomissa. Pakkaa tilavan farmarin kyytiin lasketteluvälineet, vaihtokengät ja -vaatteet, ja hurauta suosittuun ja pidettyyn Romme Alpinin hiihtokeskukseen, vain noin 15 kilometrin päähän Borlängestä. Shoppailu käy yhtä lailla urheilusta, joten jos rinteet eivät houkuttele, niin suuntaa Sixtin vuokra-auto Kupolenin ostoskeskukseen. Huomaat, kuinka kätevää ostosten tekeminen on, kun hankkimansa voi kuljettaa näppärästi vuokra-automme kyydissä. Historiasta kiinnostuneet voivat suunnata kulkunsa Torsångin keskiaikaista kirkkoa ihmettelemään. Kauniisti hoidettu kirkkopiha ja useita satoja vuosia säilynyt kirkko ovat käymisen arvoisia, ja perille ajaa noin kymmenessä minuutissa. Koko perheelle sopivan hauska kohde on ehdottomasti Sahlinin strutsifarmi, joka sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskustasta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service