Autonvuokraus
Borlänge Päärautatieasema
Piilota
Ruotsi // Borlänge // Borlänge Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Borlänge Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Borlänge Central Train Station
  784 37 Borlänge SE +46-243211050
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: BLEX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 20:00
la. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä10:00 - 15:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Borlängen parhaat puolet Sixtin vuokra-autolla

Kun kohteena on yksi Ruotsin keskeisimmistä teollisuuskaupungeista, on oivallinen valinta liikkumiseen paikasta toiseen autonvuokraus Sixt Borlängen Päärautatieaseman toimipisteestä. Autovuokraamomme Borlängen päärautatieasemalla ei ole varsinainen kivijalkatoimipiste, vaan toimii kätevällä periaatteella, jonka myötä henkilökuntamme jäsen kohtaa sinut rautatieaseman aulassa. Varaus tulee tehdä etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Varauksen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa luottokorttitietojesi lisäksi osoitteesi sekä puhelinnumero ja sähkpostiosoite, josta saamme sinut tarvittaessa kiinni matkasi aikana. Valitse sitten haluamasi ajoneuvokategoria. Autonvuokraus Borlänge Päärautatieasemalta tarjoaa kattavan valikoiman eri kategorioita, joita ovat taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, luksusta ja tyyliä huokuvat urheilu- ja avoautot, luotettavat maasturit sekä moneen käyttöön taipuvat pakettiautot. Henkilökuntamme valikoi sinulle valitsemastasi kategoriasta tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Borlänge Päärautatieaseman valikoimasta, mutta valitettavasti emme varaa yksittäisiä automalleja. Olipa matkasi tarkoitus loma perheen tai ystävien kesken, työmatka tai mikäli tarvitset vuokra-autoa muuten vain, Sixtin palveluilla saat autovuokrauksestasi irti enemmän!

Monipuoliset lisäpalvelut Sixtiltä

Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys Sixt on laajentunut yli 105 maahan, joissa yli 2000 toimipistettämme sijaitsevat. Ensiluokkaisen, Euroopan top kolmen kärkeen kuuluvan vuokra-ajoneuvovalikoiman tarjoava Sixt on lisäksi rakentanut autonvuokrauksen ympärille kattavan tarjonnan laadukkaita lisäpalveluita. Voit esimerkiksi valita vuokrapakettiisi erilaisia vakuutuksia turvaaman vuokra-auton vahingon tai kolarin varalle. Jos mukana kulkee pieniä lapsia, koko seurue hyötyy lasten turvaistuimesta. GPS-navigaattorit ohjaavat perille oikeaan määränpäähän kätevästi ja mutkitta. Vuokrapakettiin lisätyt lisäkuljettajat tekevät matkanteosta mukavampaa, kun voi välillä nauttia maisemista ratissa istumisen sijaan. Tiesithän, että Sixtiltä löytyy tarjous myös alle 25-vuotiaille kuljettajille, katso kaikki ehdot verkkosivuillamme. Pitkillä matkoilla puolestaan parhaan hyödyn saat valitessasi rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Katso kaikki tarjoukset verkkosivuiltamme ja tee varauksesi jo tänään!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 20:00
la. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä10:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Borlänge Päärautatieasema BLEX01 Borlänge Central Train Station 784 37 Borlänge 60.482251, 15.426626 +46-243211050

Sixt-toimipiste Borlänge Päärautatieasema BLEX01

Borlänge Central Train Station
784 37 Borlänge
 
Puhelinnro +46-243211050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service