Autonvuokraus
Danderyd
Piilota
Ruotsi // Danderyd
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Danderyd

Haluatko aloittaa matkasi huolettomasti ja päästä liikkumaan paikasta toiseen vaivattomasti? Sixt Autovuokraamo Danderyd tarjoaa sinulle tähän helpon ratkaisun, sillä meiltä saat edullisesti vuokrattua aina uudet ja laadukkaat tunnettujen merkkien autot nopeasti tarpeisiisi. Oli sitten kyseessä loma- tai työmatka, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva vuokra-auto. Automalleihimme kuuluu jokaisen tarpeisiin sopivat käytännölliset henkilö- ja farmariautot, näyttävämpiin menoihin suunnittelut urheilu- ja avoautot sekä suuremman tilan tarpeeseen suunnitellut maasturit ja pakettiautot. Asiakaspalvelumme on valmis räätälöimään sinulle sopivan ratkaisun viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä.

 
 • Danderyd/RM Bilservice

  Sixt Autonvuokraus
  Rinkebyvaegen 8
  182 36 Danderyd

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Stockholm Danderyd

  Sixt Autonvuokraus
  Ryttarvägen 4
  182 36 Danderyd

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin laadukkaat vuokra-autot odottavat juuri sinua

Valikoimamme vuokra-autot ovat kaikki uusia ja tulevat tunnetuilta automerkeiltä, sillä haluamme, että sinulla on mukava ajonautinto, missä tahansa liikutkin. Sixt tarjoaa sinulle aina vuokra-auton valitsemastasi autokategoriasta, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi etukäteen luvata. Autonvuokraus Danderydistä käy kätevästi vierailemalla toimipisteissämme ja nappaamalla juuri sinun tarpeisiisi sopiva ajoneuvo. Jos matkustat lasten kanssa on autoon mahdollista lisätä lastenistuimet, jotta perheen pienimmätkin matkustavat turvallisesti. Myös lisäkuljettaja on mahdollista vuokra-autolle lisätä, jos teitä on vaikkapa useampia suuntaamassa pidemmillekin automatkoille. Danderyd sijaitsee Tukholman läänissä ja sieltä ajeleekin vaikka Tukholmaan kokoukseen noin 15 km matkan kepeästi Sixtin vuokra-autolla, johon voidaan lisätä GPS-navigaattori ajomukavuutta lisäämään. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää ja auttaa sinua valitsemaan edullisen vuokra-auton Sixtiltä.

Danderydistä vaivattomasti ympäri Ruotsia, kun valitset Sixtin

Danderyd kuuluu Tukholman lääniin ja sijaitsee noin 15 km Tukholman keskustasta. Matkan taitatkin hyvin nopeasti ja joutuisasti Sixtin vuokra-autolla. Danderyd on rauhallinen ja kaunis asuinalue, mutta sen viehätystä lisää sen läheinen sijainti Ruotsin pääkaupunkiin, missä on paljon tapahtumia ympäri vuoden. Päiväretkelle voikin suunnata vaikka Tukholman Skanseniin lasten kanssa viettämään leppoisaa retkipäivää tai laadukkaalle lounastapaamiselle Tukholman Stureplanille. Vuokra-auto mahdollistaa myös retkeilyt ympäri Ruotsia, sillä Danderydistä on helppo jatkaa matkaa pidemmällekin ja reissusuunnitelmastasi riippuen. Vuokraa siis auto Sixt Autovuokraamo Danderydistä ja tee matkastasi astetta helpompi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service