Autonvuokraus
Falkenberg Rautatieasema
Piilota
Ruotsi // Falkenberg // Falkenberg Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Falkenberg Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Falkenberg Järnvägsstation
  311 31 Falkenberg SE +46-34610190
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: XYMX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Viimeistele onnistunut matkasi Falkenbergiin Sixtin avulla

Koe viihtyisä Falkenberg helposti ja joustavasti valitsemalla liikkumistavaksesi autonvuokraus Falkenbergin Rautatieaseman palvelupisteeltämme. Sixt Autovuokraamo Falkenberg Rautatieaseman palvelupisteemme löydät helposti heti Falkenbergiin saavuttuasi. Kerro meille varauksesi yhteydessä, milloin haluat aloittaa ja päättää autonvuokrauksesi, niin ystävällinen Sixtin ammattilaisemme odottaa sinua Falkenbergin Rautatieasemalla haluamanasi ajankohtana. Vuokra-auto Falkenbergin Rautatieasemalta tarjoaa näppärän keinon kokea Falkenbergin kunnan mielenkiintoisimmat nähtävyydet ja luontokohteet kuin myös kätevän tavan matkustaa liiketapaamisiin ja neuvotteluihin omien aikataulujesi mukaan. Falkenbergista pääset liikkumaan vuokra-autolla vaivattomasti myös lähialueille, kuten hieman yli tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Göteborgiin. Sixt Falkenberg Rautatieasema tarjoaa käyttöösi laadukkaat vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin sopien. Työmatkoille tai muuten vain erityisiin hetkiin voit valita allesi sulavan ja suorituskykyisen henkilöauton laadukkailta merkeiltä, kuten BMW, Audi tai Mercedes-Benz. Jämäkkä 4x4-maasturi puolestaan tarjoaa varmaa ajoa myös haastavampiin olosuhteisiin ja sopii mainiosti esimerkiksi luontokohteisiin suuntaavalle lomamatkailijalle. Tarjontaamme kuuluvat myös tyylikkäät minibussit, joilla kuljetat vaikkapa koko työporukan tai liikekumppanisi niin kokouksiin kuin virkistyspäivien viettoonkin.

Viihtyisä matka Falkenbergiin Sixt Autovuokraamon avulla

Autonvuokraus Falkenbergin Rautatieasemalta on sujuva keino matkustamiseen Falkenbergissa omien aikataulujesi ehdoilla, ja Sixtin lisäpalveluiden avulla voit tehdä matkastasi entistäkin enemmän itsesi näköisen. Lisäpalvelut voit varata kätevästi käyttöösi jo muun varauksesi yhteydessä, jolloin pääset aloittamaan matkasi mahdollisimman sujuvasti. Mikäli tiedossasi on ajoa myös muualle eteläiseen Ruotsiin, rajoittamattomien ajokilometrien avulla matkasi sujuu huolettomasti ja ilman ylimääräistä ajettujen kilometrien vahtimista. Jos Falkenbergin alue ei ole sinulle ennestään läpikotaisin tuttu, suosittelemme valitsemaan lisäpalveluksesi luotettavan GPS-navigaattorin, joka kertoo sinulle helpoimmat reittiosuudet. Perheen kanssa lomailevalle tarjoamme autonvuokraukseen turvalliset ja laadukkaat lastenistuimet, joista voit valita sopivimman vaihtoehdon lapsesi iän mukaan. Panethan ystävällisesti merkille, että Sixt ei takaa tiettyä automallia, vaan ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Falkenberg Rautatieasema XYMX01 Falkenberg Järnvägsstation 311 31 Falkenberg 56.919509, 12.508250 +46-34610190

Sixt-toimipiste Falkenberg Rautatieasema XYMX01

Falkenberg Järnvägsstation
311 31 Falkenberg
 
Puhelinnro +46-34610190

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service