Autonvuokraus
Falun Päärautatieasema
Piilota
Ruotsi // Falun // Falun Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Falun Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Falun Centralstation
  791 61 Falun SE +46-2369088
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: BLEX04
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 16:00
 
 

Sixtin vuokra-autolla matkustat joustavasti Falunissa

Autonvuokraus Falunin rautatieasemalla onnistuu sujuvasti, kun valitset Sixtin. Toimipisteemme sijaitsee nimensä mukaisesti kätevästi rautatieasemalla, jolloin voit hypätä Sixtin vuokra-auton rattiin vaikka heti kaupunkiin saapuessasi. Falunista on hyvät yhteydet myös muualle Ruotsiin ja esimerkiksi E16-moottoritie kulkee kivenheiton päästä rautatieasemalta. Olit sitten saapumassa kaupunkiin junalla tai muulla tavoin, autonvuokraus Falunin rautatieaseman Sixt Autovuokraamosta onnistuu helposti ja voit nauttia matkastasi juuri omaan tahtiisi. Vuokra-auto Falunin rautatieaseman toimipisteestämme tuo matkaasi vapautta ja voit tutustua Faluniin ja sen lähialueisiin haluamassasi aikataulussa. Falunin rautatieaseman toimipisteellemme on helppo saapua suoran junayhteyden lisäksi myös muualta kaupungista, ja vuokra-auton palautus onnistuu kätevästi vuorokauden ympäri. Falunin rautatieaseman toimipisteemme vuokra-autovalikoimasta löydät kattavasti eri automalleja ja lisäpalveluita, olipa matkasi tarkoitus mikä tahansa. Valikoimastamme löytyvät vähäkulutuksiset henkilöautot, tilavat farmarit, tyylikkäät urheilu- ja avoautot sekä vaativaankin maastoon sopivat maasturit.

Koe Falun Sixtin vuokra-autolla

Sixt Falunin rautatieaseman laajasta lisäpalveluvalikoimasta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, jotka helpottavat matkustamista, jos alue ei ole ennestään tuttu, lasten turvaistuimet perheen pienimpien kanssa matkustaville tai esimerkiksi suksiboksit ja tavaratelineet, mikäli kuljetat enemmän tavaraa. Mikäli matkaseurueeseenne kuuluu useampi ajokortin haltija, voi varaukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun.

Varaus onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme tai puhelimitse vaikka kotoa tai hotellihuoneesta käsin. Sivuiltamme löydät monipuolisen valikoimamme vuokra-autoja Falunin rautatieasemalta eri kategorioissa ja keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoina. Varauksen yhteydessä on mahdollista valita vuokra-auto dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Autonvuokraukseen Falunin rautatieaseman toimipisteessämme sisältyy aina kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, mutta voit halutessasi lisätä vuokraukseen lisävakuutuksia, jotka tuovat lisäturvaa matkallesi. Jos mieleesi tulee kysyttävää autonvuokrauksesta Falunin rautatieasemalla tai yleisesti palveluistamme, henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-autopaketin. Huomioithan, että voimme taata valitsemasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja saa matkastasi Falunissa enemmän irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Falun Päärautatieasema BLEX04 Falun Centralstation 791 61 Falun 60.580651, 15.601041 +46-2369088

Sixt-toimipiste Falun Päärautatieasema BLEX04

Falun Centralstation
791 61 Falun
 
Puhelinnro +46-2369088

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service