Autonvuokraus
Halmstad
Piilota
Ruotsi // Halmstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Halmstad

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Halmstadiin, josta vuokraat laadukkaan auton jokaiseen tilanteeseen kilpailukykyiseen hintaan. Autovalikoimaamme kuuluu aina uudet sekä laadukkaat tunnetuimpien merkkien autot, joten löydämme varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun, oletpa sitten loma- tai liikematkalla. Suunnitelmistasi riippuen voit vuokrata käytännöllisen henkilöauton tai farmarin, vaativampaankin makuun sopivan maasturin tai näyttävän urheilu- tai avoauton. Vierailemalla verkkosivuillamme pääset tutustumaan tarkemmin laajaan mallistoomme, ja luotettava asiakaspalvelumme on viikon jokaisena päivänä valmis auttamaan sinua löytämään sopivan Sixt-vuokra-auton.

 
 • Halmstad Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Tre Hjärtans väg 12
  302 45 Halmstad

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Halmstad Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Halmstad Centralstation
  302 56 Halmstad

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Halmstad

  Sixt Autonvuokraus
  Kristinehedsvägen 13
  302 44 Halmstad

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Turvallisia kilometrejä Sixtin vuokra-autolla Halmstadissa

Jätä huolet taaksesi ja nappaa matkaasi hyvin varusteltu Sixtin vuokra-auto. Autonvuokraus Halmstadissa onnistuu nopeasti ja vaivattomasti sekä voit sovittaessa palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri, joten mahdollistamme sinulle täyden ajonautinnon reissun loppuun asti. Laajasta autovalikoimastamme voit valita sinulle sopivan autokategorian, josta takaamme sinulle auton, mallia tai merkkiä emme voi etukäteen luvata. Haluatko nauttia vuokra-autostasi vielä muutaman lisäpalvelun kera? Meiltä saat lisättyä autoosi tarvittaessa kätevän GPS-navigaattorin, joka vie turvallisesti perille valitsemaasi kohteeseen, lapsille saatavilla on turvalliset lastenistuimet ja jos haluat jakaa ajokilometrejä jonkun kanssa, on vuokra-autolle mahdollista lisätä lisäkuljettaja sekä vakuutus tekemään matkastasi entistä varmemman. Tutustu tarkemmin edulliseen valikoimaamme ja ota tarvittaessa yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun, joka auttaa sinua löytämään parhaimman ratkaisun.

Vuokraa auto ja koe Halmstad tien päältä

Halmstad on mukavan kokoinen kaupunki Ruotsin lounaisrannikolla, josta on helppo lähteä tutkimaan itse kaupunkia sekä sen lähialueita Sixtin vuokra-autolla. Halmstadissa kannattaa käydä ihailemassa upeaa Nissan-jokea, mikä erottaa vanhan kaupungin uudesta, ja sen varrella on mukava käydä myös juoksulenkillä paikallisten tavoin. Kaupunki hemmottelee myös kulttuurillaan, sillä siellä on monia eri mahdollisuuksia käydä museoissa, kuten Mjellbyn taidemuseossa tai katsomassa Halmstadin linnaa. Näiden lisäksi kaupungista löytyy vielä paljon muuta, ja mainitsemisen arvoinen kohde on myös näyttävä kaupunginkirjasto. Autonvuokraus Halmstadissa on oiva ratkaisu tähän kaupunkiin ja mahdollistaa täyden huvin ja hyödyn, kun pääset helposti paikasta toiseen. Ota siis Sixtin vuokra-auto allesi ja kurvaa liikkeelle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service