Auton vuokraus alueella Jönköping

 

Palvelumme toimipisteessä Jönköping

Sixtin vuokra-autolla ihailemaan idyllistä Jönköpingiä

Sixtin vuokra-autolla ihailemaan idyllistä Jönköpingiä

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Jönköpingissä. Meillä on tarjota sinulle laadukkaat ja hyvin varustetut vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan. Autovalikoimamme vuokra-autot ovat aina uusia ja laadukkaita tunnettujen merkkien malleja ja me autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen auton tarpeisiisi. Ehkä haluat käytännöllisen ja joka tilanteeseen sopivan henkilöauton tai farmarin, tai kenties mielesi tekee testata näyttävää urheilu- tai avoautoa? Löydät ne kaikki meiltä. Myös jos on tarvetta tilalle, voit helposti vuokrata käyttöösi Sixtin maasturin tai pakettiauton. Sixt Autovuokraamo Jönköping auttaa sinua mielellään valitsemaan mieleisesi vuokra-auton tai voit olla yhteydessä ystävälliseen asiakaspalveluumme.Autonvuokrauspisteemme Jönköpingissä tarjoaa sinulle laajan ja laadukkaan autovalikoiman, josta löytyy oikeanlainen auto niin liikematkailijalle kuin lomailijalle. Takaamme sinulle valitsemasi autokategorian, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Vuokra-autot ovat hyvin varusteltu, mutta jos mielesi tekee lisäpalveluja, jotka tekevät matkastasi vielä paremman, löydät myös ne meiltä. Palvelut tarjoavat lisää ajonautintoa, kuten GPS-navigaattori, joka vie helposti perille jopa HV71-peliin Huskvarnaan, ja perheen pienimmät matkustavat turvallisesti lastenistuimilla. Jos haluat jakaa ajokilometrejä jonkun kanssa, on vuokraukselle mahdollista lisätä myös lisäkuljettaja. Vakuutus on aina myös hyvä lisä mielenrauhan kannalta. Vuokra-auton voit sovittaessa palauttaa Sixt Autovuokraamoon vuorokauden ympäri. Sixt Autovuokraamo Jönköping kertoo lisäpalveluista mielellään lisää ja auttaa sinua tarpeidesi mukaan.
Kaunis Jönköping odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Kaunis Jönköping odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Jönköping on kaunis Ruotsin kaupunki Vättern-järven rannalla, jossa riittää tekemistä ja näkemistä niin lomalaisille kuin työmatkaajille. Aloita päiväsi kaupunkikierroksella Östra Storgatanilla, joka tarjoaa kaupungin suloisimmat kahvilat sekä ravintolat ja jatka siitä katsastamaan näyttävä Sofian kirkko ja kaupungin puistosta avautuvat näköalat. Päivän voit päättää konserttiin kulttuuritalo Spirassa tai HV71-jääkiekkopelissä Kinnarps-areenalla. Kaikki nämä kokemukset sekä vielä enemmän on mahdollista kokea, kun sinulla on Sixtin vuokra-auto käytössäsi, joka kuljettaa sinut turvallisesti perille ympäri Jönköpingiä, joka tarjoaa paljon tehtävää ja nähtävää ympäri laajaa aluettaan. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamo Jönköpingistä ja nauti matkastasi vielä vähän enemmän!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Jönköping

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Jönköping?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Jönköping sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Jönköping.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Jönköping?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Jönköping. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 154 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Jönköping

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Jönköping?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Jönköping?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Jönköping?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Jönköping

Näytä lisää