Auton vuokraus toimipisteestä Jönköping

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Jönköping

Osoite

Norra Strandgatan 84, 553 20 Jönköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00
La
10:00 - 12:00
Su
15:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Jönköping

Matkusta Jönköpingissä kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Matkusta Jönköpingissä kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Jönköpingissä onnistuu kätevästi ja edullisesti. Sixt Autovuokraamo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Jönköpingin keskustasta, jonne pääsee esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä noin kymmenessä minuutissa ja kävellenkin alle 20 minuutissa. Sixtin vuokra-autolla tutustut kätevästi kauniiseen Jönköpingiin ja sen lähialueisiin Vättern-järven rannalla ja saat matkastasi enemmän irti. Jönköpingin-toimipisteellemme on helppo saapua ja vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit ottaa vuokra-auton käyttöösi joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Jönköpingin-toimipisteestämme löydät omaan matkaasi sopivan automallin tunnetuilta merkeiltä ja kattavat lisäpalvelut, olit siten työmatkalla tai lomalla. Valitse esimerkiksi työmatkalle sopiva taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, johon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita, vaativaankin maastoon sopiva maasturi tai tilava pakettiauto. Valikoimastamme löytyy myös urheiluautoja ja avoautoja, jos tahdot matkustaa tyylillä.
Tutustu Jönköpingiin helposti Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Jönköpingiin helposti Sixtin vuokra-autolla

Jönköpingin-toimipisteemme laajasta lisäpalveluvalikoimasta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkustamista, lasten turvaistuimet lasten kanssa matkustaville tai suksiboksit ja tavaratelineet, mikäli tarvitset lisätilaa. Voitte myös jakaa ajovuoroja matkaseurueenne kesken, jos seurueestanne löytyy useampi kuljettaja, ja se onnistuu lisäämällä varaukseen lisäkuljettajapalvelu. Vuokrauksen yhteydessä on mahdollista valita myös vuokra-auton automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla. Lisäpalvelut tekevät matkastasi vieläkin sujuvamman ja vakuutukset tuovat matkallesi lisäturvaa. Autonvuokraus Jönköpingissä onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme sekä esimerkiksi tarjoamamme lisävakuutukset, kuten kolariturvan tuomaan turvaa matkallesi, minkä lisäksi kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sisältyy autonvuokrauksen hintaan. Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Jönköpingissä, osaava ja aina ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi varata vain valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia tai -merkkiä. Ota allesi Sixtin vuokra-auto Jönköpingissä tuomaan matkaasi joustavuutta ja vapautta, ja saat matkastasi kaiken irti kätevästi ja edullisesti!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Jönköping
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Jönköping?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Jönköping sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Jönköping.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Jönköping?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 135 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Jönköping

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Jönköping?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Jönköping?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Jönköping

Näytä lisää