Auton vuokraus toimipisteestä Jönköping Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Jönköping Lentoasema

Osoite

Jönköping Flygplats, 555 93 Jönköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Jönköping Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Jönköpingin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Jönköpingin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Jönköpingin lentoasemalla tarjoaa jokaiselle jotakin. Meillä on vuokra-autoja aina edullisista henkilöautoista luksusautoihin ja urheiluautoihin. Meiltä saat myös katumaasturit, farmarit, minibussit ja pakettiautot. Muista myös, että jokaiseen autoon voi valita lisätarvikkeita, kuten lastenistuimen ja navigaattorin. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta helpompaa, kun ei tarvitse pelätä lisäkustannuksia. Myös vakuutuksia kannattaa miettiä. Meillä on kaikkea perusvakuutuksesta kaiken kattavaan vakuutukseen. Kun saavut Jönköpingin lentoasemalle, JKG, lentokoneella, pidä huoli, että sinulla on auto varattuna. Jos sinulle herää kysymyksiä varausta tehdessäsi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa vuokraamiseen liittyvissä ongelmissa.
Autonvuokraus Jönköpingin lentoasemalta onnistuu netissä

Autonvuokraus Jönköpingin lentoasemalta onnistuu netissä

JKG sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungista. Lentoasema on pieni ja sieltä lennetään ainoastaan muutamia reittilentoja ja sen lisäksi useita tilauslentoja. Koska lentoasema ei ole kooltaan suuri, on sieltä helppo löytää myös vuokrauksen toimipisteemme. Se sijaitsee aivan saapuvien terminaalin aulassa. Voit noutaa ennakkoon varattujen autojen avainten noudon ja maksaa vielä maksamattoman auton toimipisteellämme. Varaa auto siis ennakkoon joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat niin edulliset autot kuin luksuslomaan sopivat menopelitkin. Kaikki automme ovat tietenkin uusinta mallia ja niistä löytyy turvallisuuteen ja ajomukavuuteen vaikuttavia tekijöitä, kuten turvatyynyt ja ilmastointi.
Tutustu tähän viehättävään kaupunkiin vuokra-autolla

Tutustu tähän viehättävään kaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Jönköpingissä helpottaa liikkumistasi huomattavasti. Vuokra-autolla pääset näkemään ja kokemaan enemmän kuin jalkaisin tai julkisella liikenteellä liikkuessasi. Tämä Ruotsin eteläosassa sijaitseva kaupunki hurmaa historian ystävät upeilla tarinoillaan ja rakennuksillaan. Kaupungista löytyy esimerkiksi kuuluisan ruotsalaisen diplomaatin Dag Hammarskjöldin syntymäkoti. Urheilusta ja erityisesti jääkiekosta kiinnostuneet suuntaavat kulkunsa hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevalle Kinnarps Arenalle, jossa HV71 pelaa kotiottelunsa. Jönköping tarjoaa myös paljon vihreää luontoa ja rauhaa. Ota siis vuokra-auto Jönköpingin lentoasemalta ja suuntaa kulkusi kohti uusia seikkailuja. Tee lomastasi unohtumaton kokemus.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Jönköping Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Jönköping Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Jönköping Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Jönköping Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Jönköping Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Jönköping Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Jönköping Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Jönköping Lentoasema

Näytä lisää