Autonvuokraus
Jönköping Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Jönköping // Jönköping Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jönköping Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Jönköping Flygplats
  555 93 Jönköping SE +46-36120050
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JKG
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 16:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Jönköpingin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Jönköpingin lentoasemalla tarjoaa jokaiselle jotakin. Meillä on vuokra-autoja aina edullisista henkilöautoista luksusautoihin ja urheiluautoihin. Meiltä saat myös katumaasturit, farmarit, minibussit ja pakettiautot. Muista myös, että jokaiseen autoon voi valita lisätarvikkeita, kuten lastenistuimen ja navigaattorin. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta helpompaa, kun ei tarvitse pelätä lisäkustannuksia. Myös vakuutuksia kannattaa miettiä. Meillä on kaikkea perusvakuutuksesta kaiken kattavaan vakuutukseen. Kun saavut Jönköpingin lentoasemalle, JKG, lentokoneella, pidä huoli, että sinulla on auto varattuna. Jos sinulle herää kysymyksiä varausta tehdessäsi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa vuokraamiseen liittyvissä ongelmissa.

Autonvuokraus Jönköpingin lentoasemalta onnistuu netissä

JKG sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungista. Lentoasema on pieni ja sieltä lennetään ainoastaan muutamia reittilentoja ja sen lisäksi useita tilauslentoja. Koska lentoasema ei ole kooltaan suuri, on sieltä helppo löytää myös vuokrauksen toimipisteemme. Se sijaitsee aivan saapuvien terminaalin aulassa. Voit noutaa ennakkoon varattujen autojen avainten noudon ja maksaa vielä maksamattoman auton toimipisteellämme. Varaa auto siis ennakkoon joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat niin edulliset autot kuin luksuslomaan sopivat menopelitkin. Kaikki automme ovat tietenkin uusinta mallia ja niistä löytyy turvallisuuteen ja ajomukavuuteen vaikuttavia tekijöitä, kuten turvatyynyt ja ilmastointi.

Tutustu tähän viehättävään kaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Jönköpingissä helpottaa liikkumistasi huomattavasti. Vuokra-autolla pääset näkemään ja kokemaan enemmän kuin jalkaisin tai julkisella liikenteellä liikkuessasi. Tämä Ruotsin eteläosassa sijaitseva kaupunki hurmaa historian ystävät upeilla tarinoillaan ja rakennuksillaan. Kaupungista löytyy esimerkiksi kuuluisan ruotsalaisen diplomaatin Dag Hammarskjöldin syntymäkoti. Urheilusta ja erityisesti jääkiekosta kiinnostuneet suuntaavat kulkunsa hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevalle Kinnarps Arenalle, jossa HV71 pelaa kotiottelunsa. Jönköping tarjoaa myös paljon vihreää luontoa ja rauhaa. Ota siis vuokra-auto Jönköpingin lentoasemalta ja suuntaa kulkusi kohti uusia seikkailuja. Tee lomastasi unohtumaton kokemus.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Jönköping Lentoasema JKG Jönköping Flygplats 555 93 Jönköping 57.745977, 14.070790 +46-36120050

Sixt-toimipiste Jönköping Lentoasema JKG

Jönköping Flygplats
555 93 Jönköping
 
Puhelinnro +46-36120050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service