Autonvuokraus
Kalmar
Piilota
Ruotsi // Kalmar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kalmar

Autonvuokraus Kalmarissa on vaivatonta ja yksinkertaista Sixtin palveluita käyttämällä. Yhtiön autovuokraamo Kalmarissa on monipuolista palvelua tarjoava, ja niin lomamatkalla liikkuvat turistit kuin työasioilla matkaavatkin löytävät valikoimista varmasti itselleen sopivat vuokra-autot Kalmarin matkalle. Tarjontaan kuuluvat tietenkin henkilöautot ja farmarit, mutta myös urheilu- ja avoautot, pakettiautot ja maasturit. Tarjonta vastaa siis niin yksin matkaavien kuin isompienkin seurueiden tarpeisiin, ja esimerkiksi tilaa vievien tavaroiden kuljettavienkin tarpeisiin löytyy ratkaisu.

 
 • Kalmar Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kalmar Flygplats
  392 39 Kalmar

  ma. - pe.07:00 - 22:00
  la.11:00 - 14:00
  su.14:00 - 18:00
  Juhlapyhä10:00 - 16:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kalmar Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kalmar Centralstation
  392 39 Kalmar

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.10:00 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kalmar

  Sixt Autonvuokraus
  Berzeliusgatan 1
  39238 Kalmar

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.10:00 - 14:00
  su.18:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Kalmarissa

Autonvuokraus Kalmarissa on räätälöitävissä juuri oman mielen ja omien tarpeiden mukaiseksi vuokra-autoihin saatavilla olevien lisäpalveluiden myötä. Useimmiten kaivattuja lisäpalveluita ovat tietenkin pienten lasten kanssa matkaaville lastenistuimet, mutta vieraassa maassa matkaavien iloksi saatavilla ovat myös GPS-navigaattorit. Vaikka teiden infrastruktuuri onkin eteläisessä Ruotsissa erittäin hyvää, saattaa oikean osoitteen löytäminen varsinkin maaseudun pieniltä teiltä olla hankalaa pelkän paperikartan avulla. Mikäli matkaa Ruotsin teillä haluaa tehdä vielä erityisen turvallisin mielin, kannattaa tiedustella saatavilla olevia lisävakuutuksia. Vuokra-auton suhteen tietty ajoneuvon kategoria voidaan taata, sen sijaan juuri tietyn merkin tai mallin saatavuus ei ole taattua.

Nauti matkasta vuokra-auton avulla Kalmarissa

Monelle suomalaiselle Kalmarin kaupunki on tuttu vähintäänkin koulun historiantuntien myötä, sillä jo 1000-luvulla alkunsa saanut kaupunki on antanut nimen paitsi sitä ympäröivälle läänille, myös keskiajan pohjoismaiselle valtioliitolle, Kalmarin unionille. Historia onkin vahvasti läsnä kaupungin ja sen ympäristön nähtävyyksissä, jotka matkaaja tavoittaa vaivattomimmin vuokra-autolla. Kaupungista pääsee tietä no. 137 ja siltaa pitkin esimerkiksi Öölannin saarelle, jonka suurimpaan kuntaan, linnastaan tunnettuun Borgholmiin, on vain noin 40 minuutin matka. Ensin kannattaa tietenkin tutustua Kalmarin omaan linnaan, joka on vanhimmilta osiltaan peräisin 1100-luvulta. Yksi kaiken ikäisiä matkailijoita perinteisesti kiehtova matkakohde on Tingby Gårdin kylässä sijaitseva nimeä A World of Dinosaurs kantava dinosauruspuisto. Oikeita dinosaurusten fossiileja sisältävä elämyspuisto sijaitsee Kalmarin keskustasta noin 10 km:n ajomatkan päässä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service