Autonvuokraus
Karlstad
Piilota
Ruotsi // Karlstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Karlstad

Sixt Autovuokraamo Karlstadissa tarjoaa asiantuntevaa palvelua autonvuokraukseen liittyen. Laaja ajoneuvovalikoimamme pitää sisällään kattauksen erikokoisia ja erityyppisiä vuokra-autoja, josta löytyy erilaisiin tarpeisiin soveltuvia ajoneuvoja. Parhaiten tutustut vuokra-autovalikoimaamme verkkosivuillamme. Saatavilla on ajankohdasta riippuen pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, jos et tarvitse paljon tilaa. Jos tarvitset enemmän tilaa matkustajille ja matkatavaroille, voit vuokrata isomman henkilöauton tai farmarin. Isommalle ryhmälle on kätevä ottaa minibussi, jolloin kaikki matkustavat samassa autossa. Palvelemme myös ajonautintoa etsiviä, sillä laaja premium-kategoriamme pitää sisällään erikokoisia, todella kattavasti varusteltuja henkilöautoja.

 
 • Karlstad Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Karlstad Flygplats
  665 21 Karlstad

  ma.07:00 - 16:00
  ti. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Karlstad Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Karlstad Centralstation
  665 25 Karlstad

  ma.07:00 - 16:00
  ti. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Karlstad

  Sixt Autonvuokraus
  Säterivägen 24
  653 41 Karlstad

  ma.07:00 - 16:00
  ti. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Karlstad palvelee sinua henkilökohtaisesti

Sixt Autovuokraamo Karlstadissa saat henkilökohtaista palvelua ammattitaidolla. Vuokraamostamme löytyy laaja valikoima uudehkoja vuokra-autoja, jotka ovat kattavasti varusteltuja. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei välttämättä haluamaasi automerkkiä tai -mallia. Kattavien vakiovarusteiden lisäksi autoissamme on usein ilmastointi, vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisäpalveluina voit tietenkin lisätä varauksellesi esimerkiksi navigaattorin, jolloin voit keskittyä itse ajamiseen kartanluvun sijaan eikä tarvitse pelätä eksymistä. Isommille ryhmille suosittelemme lisäkuljettajan lisäämistä, jolloin ajovastuu jakautuu useammalle ihmiselle. Lasten kanssa matkustavan kannattaa lisätä varaukselle turvaistuimet, jolloin lapset voivat nauttia omasta matkastaan turvallisesti. Helpoiten teet varauksen lisäpalveluineen verkkosivuillamme ja jos et sieltä vastausta kysymykseesi löydä, voit aina olla yhteydessä palvelevaan asiakaspalveluumme, jolloin saat lisätietoa Sixt Autovuokraamo Karlstadin palveluista.

Karlstad, tärkeä kauppapaikka jo viikinkiajalla

Karlstad on taajama Keski-Ruotsissa Vänern-järven pohjoisrannalla. Karlstad toimii myös samannimisen kunnan keskustaajamana. Asukkaita tässä järvenrantakaupungissa on reilu 60.000 ja sen historia ulottuukin aina viikinkiaikoihin saakka, jolloin se toimi tärkeänä kauppapaikkana. Kaupunkioikeudet Karlstad on saanut vuonna 1584. Taajaman sijainti Tukholman ja Oslon välisen rautatien sekä E18-moottoritien varressa tekee siitä liikenteenkin kannalta tärkeän. Sixt Autovuokraamo Karlstadista vuokraamallasi autolla pääset tutustumaan taajamaan kätevästi. Urheilusta nauttiville kaupunki tarjoilee pääsarjatason jääkiekkoa, jalkapalloa ja jääpalloa, joiden pelipaikoille ajelet keskustasta noin 15 minuutissa. Kaupungin arkkitehtuuriin ja historiaan pääsee tutustumaan esimerkiksi 10 minuutin matkan päässä olevassa tuomiokirkossa, joka on peräisin vuodelta 1723. Kaupunkia ja sen rantoja on kätevintä kiertää Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service