Autonvuokraus
Kristianstad
Piilota
Ruotsi // Kristianstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kristianstad

Sixt Autovuokraamo Kristianstadissa palvelee sinua ammattitaidolla autonvuokraukseesi liittyen. Voit vuokrata meiltä erikokoisia autoja tarpeeseesi sopien. Vuokra-autoja on saatavana pieneen tarpeeseen pieniä ja keskisuuria ja isompaan suurempia. Jos haluat istua hieman korkeammalla tai tutkia lähialueen luontoa, niin maasturi saattaisi tulla kyseeseen. Tilantarpeeseen suosittelemme farmari-mallista vuokra-autoa. Jos teitä on isompi ryhmä niin kannattaa tutustua minibussi- ja tila-autovalikoimaamme. Autonvuokraus onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme.

 
 • Kristianstad Österlen Lentoas.

  Sixt Autonvuokraus
  Degebergavägen 325
  297 92 Everöd

  ma. - pe.07:30 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kristianstad BMW

  Sixt Autonvuokraus
  Sävvägen 2
  291 59 Kristianstad

  ma. - pe.07:30 - 16:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kristianstadin Sixt Autovuokraamosta saat tarvettasi vastaavan vuokra-auton

Autonvuokraus Kristianstadin Sixt Autovuokraamossa on sinulle helppoa. Valikoimamme on erittäin kattava ja sisältää erikokoisia henkilöautoja, maastureita, premium-luokan autoja ja pakettiautoja. Kaikki vuokra-automme ovat uudehkoja tunnettujen merkkien malleja, joissa on kattavat vakiovarusteet. Auton lisäksi voit kätevästi lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita. Lasten kanssa saatat tarvita turvaistuimia, joiden avulla matkustamisenne on mukavaa ja turvallista. Voit myös halutessasi lisätä varauksellesi lisäkuljettajan, jotta voitte jakaa ajovastuuta useamman ihmisen kesken. Kattavat lisäturvapaketit pitävät teistä huolen, jos matkanne aikana sattuu vahinkoja. Helpoiten tutustut ajantasaiseen saatavuustilanteeseen verkkosivuillamme, jossa voit samalla valita itsellesi vuokra-auton ja haluamasi ajankohdan. Pidäthän mielessä, että Sixt voi taata teille vain tietyn autokategorian, ei mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Kristianstad, Skånen kylkiäinen

Kristianstadin historia ulottuu aina vuoteen 1614, jolloin kunta on perustettu. Se liitettiin Skånen mukana Ruotsin valtakuntaan vuonna 1658. Se sijaitsee Etelä-Ruotsissa Malmön ja Karlshamnin välissä. Asukkaita kunnan alueella on kaikkiaan noin 35.000. Tässä historiallisessa kaupungissa riittää nähtävää, joten nappaa Sixt Autovuokraamo Kristianstadista vuokra-auto alle ja lähde tutkimaan. Voit käydä esimerkiksi Karsholmin linnassa, jonka vanhimmat osat ovat 1600-luvulta. Sinne ajat kunnan keskustasta noin 20 minuutissa. Toinen näkemisen arvoinen linna on Vittskövlen linna, joka on samalta ajalta ja yksi parhaiten säilyneistä renesanssi-ajan linnoista Pohjoismaissa. Matkaa sinnekin tulee noin 25 kilometriä. Ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita löydät Kristianstadista, mutta voit ajella myös Malmöön, jossa niitä on vielä sitäkin enemmän. Ajat sinne noin tunnissa. Vuokra-auto on kätevä tapa liikkua tällä seudulla, ja saat sen helpoiten Sixt Autovuokraamo Kristianstadista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service