Autonvuokraus
Lund
Piilota
Ruotsi // Lund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lund

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Lundiin, eteläiseen Ruotsiin! Autonvuokraus Lundissa on helppo ja mukava tapa tutustua ystävälliseen ja idylliseen kaupunkiin, joka on yksi maan vanhimmista kaupungeista. Vuokra-autovalikoimistamme löydät luotettavan, tarpeidesi mukaisen ajoneuvon, jolla tutustut kaupunkiin ja sen ympäristöön vaivattomasti.

 
 • Lund Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Västra Stationstorget
  222 20 Lund

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.11:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Lund/BMW

  Sixt Autonvuokraus
  Traktorvägen 7
  226 60 Lund

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.11:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Liikkumisen helpoutta Lundissa

Lund on mitä mainioin vierailu- ja lomakohde. Sixt Autovuokraamo Lundista löytyy helposti, sillä toimipisteitämme on paikkakunnalla useampia. Palveluidemme ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia liikkumisesta tiukilla aikatauluilla vaan voit luottaa huolettomampaan lomaan, kun allasi on oman valintasi mukainen vuokra-auto. Lund on kaunis, vanha kaupunki, joka sijaitsee Skånen läänissä Etelä-Ruotsissa. Kaupunki on kompakti ja helposti lähestyttävä ja lisäksi sieltä on lyhyt matka Malmöön. Autonvuokraus Lundissa on palveluidemme ansiosta käytettävissä joustavin aikatauluin. Osa toimipisteistämme palvelee ympäri vuorokauden, joten voit noutaa ja palauttaa vuokra-autosi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Meillä valittavanasi on menopeloja moneen lähtöön. Ilmojen suosiessa voit valita rennon avo- tai urheiluauton tai matkustaessasi isommalla ryhmällä, voit valita tilavamman vuokra-auton. Voit matkustaa tyylillä, käytännöllisesti tai tilavan mukavasti. Vuokra-autoosi on saatavilla useita lisäpalveluita ja -varusteita, kuten täysi vakuutusturva, rajoittamattomat kilometrit, lastenistuimet ja GPS-järjestelmä helppoon navigointiin. Valinnanvaraa riittää, mutta huomaathan, ettemme lupaa tiettyä merkkiä tai mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian varausta tehdessäsi.

Sympaattinen Lund viehättää matkailijaa

Lund on erityisen kaunis matkakohde, jossa on paljon erilaista tehtävää ja nähtävää. Kaupungissa riittää tekemistä, mutta myös rentoon ja rauhalliseen oleskeluun se tarjoaa erinomaiset puitteet. Vuokra-automme kuljettaa sinut maisemasta ja tunnelmasta toiseen. Lundissa voit ihailla vanhaa Lundin katedraalia, joka on yhtä vanha kuin itse kaupunkikin. Jakriborgin keskiaikainen, mutta samalla moderni asuinalue on myös seudun hurmaavinta antia ja siksi suosituslistallamme tekemään matkastasi mielenkiintoisen. Lundista löytyy myös kasvitieteellinen puutarha ja kaupungin ympäristöstä kauniita vaellus- ja patikointireittejä. Vuokra-autolla matka taittuu mukavasti, oman aikataulusi puitteissa ja voit tehdä matkasta juuri sinun näköisesi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service