Autonvuokraus
Saint Martin
Piilota
Saint Martin
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saint Martin: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Saint Martinilla on helpoin tapa päästä tutustumaan tähän Karibian trooppiseen saareen. Sixtillä on tällä hetkellä kaksi toimipistettä saarella. Toinen niistä löytyy Grand Casen lentoasemalta ja toinen Princess Julianan lentoasemalta Simpson Baylta. Kattavasta autovalikoimastamme saat tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, nelivetoautot, pakettiautot, minibussit ja urheiluautot sekä avoautot. Kaikkia autoja ei ole saatavana molemmilta toimipisteiltämme, joten tutustu valikoimaan netissä. Meiltä saat liitettyä vuokraasi myös erilaisia lisävarusteita ja -palveluita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen, rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutuksen tai ylimääräisen kuljettajan. Varaa vuokra-auto Saint Martinilta jo hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos sinulla on kysyttävää vuokraukseesi liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua vuorokauden kaikkina aikoina, eikä mikään asia ole liian vähäpätöinen.

Tutustu paikalliseen ajokulttuuriin

Paikallinen ajokulttuuri eroaa hyvin paljon suomalaisesta. Tieverkostot ovat monin paikoin huonokuntoisia, tiet erittäin kapeita, eikä näkyvyys ole kovin hyvä. Ajamisen kanssa täytyy siis olla erittäin tarkkana. Myös näihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota:

 • Aja aina vain sallittua nopeutta
 • Pysähdy ja päästä jalankulkijat tien yli - paikallisetkin toimivat näin
 • Pidä katseesi tiessä ja varo halkeamia ja kuoppia, joita huonoista hoidetuilla teillä voi olla
Liikenne kaupungeissa on yllättävän selkeää. Muista vain olla kohtelias ja antaa tietä, niin silloin sinullekin annetaan tietä. Paikalliset ovat rauhallisia ja kohteliaita kuljettajia ja turisteilta toivotaan samaa. Lähde siis vain rohkeasti matkaan ja noudata paikallisia liikennesääntöjä, niin matkasi sujuu takuulla hyvin.

Autonvuokraus Saint Martinilla antaa mahdollisuuden päästä näkemään saari

Sixtin molemmat autovuokraamot Saint Martinilla helpottavat lomalaisten reissua. Saarella taksit ovat hyvinkin kalliita muuhun hintatasoon nähden, joten senkin vuoksi vuokra-auto on erittäin järkevä ratkaisu. Autovuokraamomme Saint Martinin lentoasemilla tarjoavat käyttöösi niin näppäriä kaupunkiautoja kuin huonoille teille sopivia maastureitakin. Saari on kohtuullisen pieni, joten sen voi kiertää vaikka läpi vuokra-autolla. Turistien keskuudessa merkittävimpiä kaupunkeja ovat Philipsburg ja Marigot. Suurin kaupunki taas on Lower Prince%u2019s Quarter. Kaupungeista löytyy monia kiinnostavia rakennuksia, mutta myös mahtavia hiekkarantoja, jotka houkuttelevat auringonpalvojat paikalle päivästä toiseen. Tutustu siis sekä saaren ranskalaiseen että hollantilaiseen osaan ja ihastu ikihyviksi.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service