Autonvuokraus
Saint Martin
Piilota
Saint Martin // Saint Martin
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Sisällytä lomaasi autonvuokraus Saint Martinissa

Saint Martinin Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi autonvuokrauspalvelut ammattimaisin ottein, pitkällä kokemuksellaan alalta. Meiltä vuokratessasi saat aina käyttöösi uudet, vain keskimäärin kolmisen kuukautta käytössä olleet vuokra-autot. Saint Martinissa löydät toimipisteemme lentokentältä, näppärästi heti saarelle laskeuduttuasi. Tänne voit varata sinua odottamaan joko kätevän kokoisen henkilöauton, lisätilaa tarjoavan farmarin tai monenlaisia maastoja ketterästi kiipeävän maasturin. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja varaa auto tulevalle lomallesi Saint Martinissa jo tänään!

 
 • St. Martin Grand Case Lentoas.
  Route de l'Espérance
  97150 Grand Case

  ma. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • St. Martin Grand Case Lentoas.

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'Espérance
  97150 Grand Case

  ma. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin lisäpalvelut oman valintasi mukaan

Muistathan vuokra-auton varausta Saint Martinin matkalle tehdessäsi, että Sixt Autovuokraamo voi taata haluamallesi ajoneuvolle ainoastaan kategorian, mutta ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Tarkka menopeli selviää perillä kohteessa. Varusta tehdessäsi pyydämme myös huomioimaan kattavat lisäpalvelumme, joiden joukosta voit valita omaan matkaasi parhaimmin sopivat ratkaisut. Tarjolla on muun muassa matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit, jotka tuovat vapauden tunnetta lomasuunnitelmiisi. Lisäkuljettaja on fiksu veto silloin, kun mukaan lähtee useampikin ajokortin omistaja. Räätälöi sivuillamme omannäköisesi paketti.

Vuokra-autolla halki huumaavan kauniin Saint Martinin saaren

Karibianmerellä sijaitseva Saint Martin on trooppinen saari, joka on jaettu kutakuinkin keskeltä kahtia Ranskan ja Alankomaiden kesken. Saint Martin tunnetaan myös maailman pienimpänä saarena. Ranskalle kuuluva saaren pohjoispuoli on nimeltään Saint Martin ja eteläpuoli, joka kuuluu Alankomaille, tottelee nimeä St. Maarten. Kurvaa Sixtin vuokra-autollasi läpi pikkuruisen Saint Martinin saaren molemmat osat, ja koe saaren tarjoamat ikimuistoiset elämykset kokonaan omien aikataulujesi mukaisesti.

Väkiluvultaan ja pinta-alaltaan pienessä Saint Martinissa lomaillessa on helppo vaihtaa päälle lomamoodi. Valloittavan kauniit hiekkarannat pitävät huolen siitä, että pääset lataamaan akut viihtyisästi. Ja kun akut on ladattu, voit suunnata vaikka ostoksille pieniin puoteihin, joista osa on merkkiliikkeitä ja osa intialaisten pitämiä puoteja, joissa kuuluu asiaan tinkiä hinnoista. Kierrettäväksi riittää monia hulppeita hiekkarantoja, kuten esimerkiksi Orient Beach ja Maho Beach, minkä lisäksi snorklaus ja surffaus ovat täällä suosittuja ajanvietteitä. Grand-Case on saaren kulinaarinen keskus, löytyen saaren ranskalaiselta puolelta. Nämä kaikki koet kätevästi vuokra-auto allasi. Tee varaus jo nyt ja päivien laskeminen unelmalomasi alkuun voi alkaa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service