Autonvuokraus
Baden-Baden
Piilota
Saksa // Baden-Baden
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tervetuloa laadukkaiden vuokra-autojen pariin Sixt Baden-Badeniin

Sixt Autovuokraamo Baden-Baden toivottaa Saksaan saapuvat matkailijat lämpimästi tervetulleiksi ja tarjoaa laadukkaan vuokra-autojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät laadukkaat ja uudet merkkiautot, olitpa sitten työmatkalla tai lomareissulla. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit tarjoavat laadukkaat kyydit yksinmatkustavalle tai vaikka koko perheelle. Upeilla urheilu- ja avoautoillamme tutustut Saksaan tyylikkäästi ja saavut työtapaamisiin näyttävästi. Mikäli matkassa on mukana isompi porukka, kannattaa napata matkaan mukaan tilava maasturimme. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon tälle reissulle ja voitkin olla meihin yhteydessä viikon jokaisena päivänä! Tähän toimipisteeseen voit myös palauttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa.

 
 • Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.
  Halifax Avenue B420 (Terminal)
  77836 Baden-Baden/Rheinmünster

  ma.10:00 - 18:00
   20:00 - 23:00
  ti. - pe.10:00 - 18:00
  la.12:00 - 15:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Baden-Baden Keskusta
  Im Rollfeld 12
  76532 Baden-Baden

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Baden-Airp./Karlsruhe Lentoas.

  Sixt Autonvuokraus
  Halifax Avenue B420 (Terminal)
  77836 Baden-Baden/Rheinmünster

  ma.10:00 - 18:00
   20:00 - 23:00
  ti. - pe.10:00 - 18:00
  la.12:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Baden-Baden Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Im Rollfeld 12
  76532 Baden-Baden

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Ota Baden-Baden haltuun Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Baden-Baden tarjoaa kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja vuokra-autoja, joilla kelpaa tutustua Saksaan monipuolisesti. Kaikki ajoneuvomme ovat hyvin varusteltuja ja voit halutessasi muokata varaustasi kätevillä lisäpalveluilla. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja näiden seuraksi mukava lisä on GPS-navigaattori, jolla suunnistat vaivatta ja nautit täysillä autonvuokrauksesta Baden-Badenissa ja sen ympäristössä. Mikäli matkustat useamman innokkaan kuskin kanssa, kannattaa tutustua lisäkuljettajan mahdollisuuteen, jolloin useampi pääsee jakamaan tämän Sixt-ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaessa turvalliset lastenistuimet on tarpeellinen valinta, sillä näin koko perhe pääsee matkustamaan laadukkaasti. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Ota meihin yhteyttä ja tee varauksesi jo tänään!

Baden-Baden on kiehtova kohde vuokra-autoilijalle

Eteläisessä Saksassa sijaitseva Baden-Baden on tunnettu kylpyläkaupunkina ja Sixtin vuokra-autoilijana voit kätevästi piipahtaa vaikka useammassakin kylpylässä matkasi aikana. Kannattaa myös suunnistaa kaupungissa sijaitsevaan näyttävään kasinoon ja seuraavan päivän ohjelmaan sisällytät helposti Baden-Badenin upeat puistot ja puutarhat. Myös Saksan suurin ooppera- ja konserttitalo löytyy Baden-Badenista. Sixtin vuokra-auto mahdollistaa monipuolisen tutustumisen kohteeseen ja joustavuuden aikataulujen suhteen, sillä sinun ei tarvitse huolehtia julkisen liikenteen aikatauluista, vaan voit sovittaa haluamasi kohteet helposti päivään omien menojen mukaan. Anna autonvuokrauksen Sixt Baden-Badenista tarjota unohtumaton matka Saksassa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service