Autonvuokraus
Dresden
Piilota
Saksa // Dresden
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dresden

Sixt autovuokraamot Dresdenissä, Saksassa, palvelevat ympäri kaupunkia, lähes kaikilla keskeisillä paikoilla sekä kaupungin syrjäisemmilläkin alueilla. Meiltä autonvuokraus Dresdenissä onnistuu esimerkiksi rautatieasemilla, lentoasemalla sekä kaupungin keskustassa. Autokalustomme vaihtelee hieman toimipisteittäin, mutta esimerkiksi kaupungin lentokentän toimipisteemme autovalikoima kattaa niin henkilöautot, farmarit kuin maasturitkin, ja lisäksi voit vuokrata urheilu- ja avoautoja. Monet toimipisteemme tarjoavat lisäksi mahdollisuutta valita ajoneuvo iPhonella sitä noutaessasi.

 
 • Dresden Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Wilhelmine-Reichard-Ring 1
  01109 Dresden

  ma. - pe.07:00 - 21:00
  su.17:30 - 23:15
  Juhlapyhä12:00 - 20:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Dresden Länsi 24h

  Sixt Autonvuokraus
  Hamburger Str. 11
  01067 Dresden

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Dresdenissä helpottaa matkailuasi

Laajan, hieman toimipisteittäin vaihtelevan autovalikoimamme lisäksi tarjoamme käyttöösi erilaisia lisäpalveluita. Esimerkiksi keskustan Frauenkirchen toimipisteestä voit hankkia autonvuokrauksen yhteydessä erilaisia lisäturvavakuuksia ja varsinaisina lisäpalveluina muun muassa lisäkuljettajan, navigointilaitteen, automaattivaihteiston, dieselmoottorin tai erilaisia lasten turvaistuimia ja -kaukaloita. Lisäksi saatavuudesta riippuen tarjolla on talvipaketti, johon voit valita tavaratelineen, lumiketjut ja talvirenkaat. Auton ja lisäpalveluiden varaus sujuu kaikissa toimipisteissämme helposti etukäteen netissä, mobiilisovelluksemme kautta tai esimerkiksi perinteisesti soittamalla.  Valitessasi haluamaasi ajoneuvoa laajasta autovalikoimastamme, kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että emme voi luvata autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Dresdenissä

Dresdeniin matkustaessa auton vuokraaminen on hyvä valinta, sillä kaupunki sijaitsee molemmin puolin kaunista Elben jokilaaksoa ja sen alueella on muun muassa neljä upeaa luonnonsuojelualuetta, joihin pääsee helposti tutustumaan vuokra-autolla. Varsinkin Elben jokilaaksossa kiertelyyn kannattaa käyttää hieman aikaa, sillä alueelta löytyy upeita luonnonihmeitä, kuten Bastein hiekkakivivuoret, suloisia pikkukyliä sekä vanhoja linnoituksia, esimerkiksi Köningsteinin valtava linnoitus. Myös Pillnitzin linna ja puisto on helppo saavuttaa vuokra-autolla. Autonvuokraus Dresdenissä on hyvä valinta myös siksi, että autolla pääset liikkumaan kätevästi eri puolilla jokea sijaitsevien vanhan- ja uudenkaupungin välillä. Neustadt on moderni ja trendikäs puoli kaupunkia ja sieltä löytyy esimerkiksi lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Paljon historiaa ja kulttuuria tarjoavassa vanhassakaupungissa taas kannattaa käydä ainakin katsomassa Zwinger rakennuskokonaisuutta, jonka tiloista löytyy useita museoita sekä näyttelytiloja, sekä Semperoper-oopperatalossa. Lisäksi vanhassakaupungissa sijaitsee kaupungin kenties tunnetuin maamerkki, Frauenkirchen kirkko.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service