Auton vuokraus alueella Düsseldorf

 

Suosituin kohteessa Düsseldorf

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Düsseldorf Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Düsseldorf

Autovuokraamostamme Düsseldorfista löydät tarvitsemasi vuokra-auton

Autovuokraamostamme Düsseldorfista löydät tarvitsemasi vuokra-auton

Sixt autovuokraamo Düsseldorf palvelee sinua autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Valikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja, jotka ovat aina uusinta mallia. Düsseldorfin autovuokraamosta saat niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos taas tarvitset enemmän tilaa esimerkiksi urheiluvarusteiden kuljettamista varten, kannattaa silloin tutustua pakettiautojen valikoimaamme.Autonvuokraus Düsseldorfissa on helppoa, sillä autovuokraamomme kattava autovalikoima ja kilpailukykyiset hinnat takaavat sen, että löydät juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan auton. Kaikki automme ovat merkkien uusimpia malleja ja niistä löytyvät kaikki tarvittavat varusteet, kuten esimerkiksi ilmastointi. Lisävarusteena voit hankkia autoon vaikkapa lastenistuimen tai navigaattorin. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja katso samalla ajankohtaiset tarjouksemme. Emme pysty lupaamaan tiettyä mallia tai merkkiä, ainoastaan auton kategorian. Asiantunteva asiakaspalvelumme on valmis auttamaan kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Voit hoitaa autonvuokraukseen liittyvät asiat joko nettisivuillamme tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Huomioi myös, että tarjoamme autot myös yrityksille. Halutessasi voit ottaa yhteyttä yritysmyyntiimme ja voimme neuvotella juuri teidän yrityksenne käyttötarkoituksia vastaavan sopimuksen.
Lomalla tai työmatkalla Düsseldorfissa

Lomalla tai työmatkalla Düsseldorfissa

Düsseldorf on aivan Saksan länsiosassa sijaitseva kaupunki, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Välimatkat paikasta toiseen saattavat kuitenkin olla pitkiä, eikä julkisen liikenteen käyttö aina ole niin yksinkertaista. Kaupunkiin tutustuessa kannattaakin ehdottomasti ottaa vuokra-auto alle, jotta matkan aikana ehtisi näkemään mahdollisimman paljon. Düsseldorf on yksi Saksan talouden keskuksista, joten kaupunkiin tehdään paljon liikematkoja. Kaupunki vetää kuitenkin puoleensa myös miljoonittain turisteja joka vuosi. Turistien keskuudessa suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa esi-ihmisiin keskittyvä Neanderthal-museo, vanhaa ja upeaa arkkitehtuuria tarjoileva  Kaiserswerthin kaupunginosa sekä monet kirkot. Kun vuokraat auton meidän autovuokraamostamme, saat takuulla lomastasi enemmän irti. Pääset tutustumaan myös keskustan ulkopuolella sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi Classic Remise Düsseldorfiin. Tämä vanhojen autojen museo on äänestetty yhdeksi turistien suosikkikohteista Düsseldorfissa. Myös lukuisat kirkot, kuten Alt St. Martin, sijaitsevat keskustan ulkopuolella. Autonvuokraus Düsseldorfissa onnistuu kätevästi, kun valintasi on Sixt.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Düsseldorf

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Düsseldorf?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Düsseldorf sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Düsseldorf.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Düsseldorf?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Düsseldorf. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 13600 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvo
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Düsseldorf

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Düsseldorf?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Düsseldorf?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Düsseldorf?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?