Auton vuokraus toimipisteestä Düsseldorf Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Düsseldorf Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Düsseldorf Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Düsseldorf Lentoasema

Osoite

Terminal Ring 1, Zentralgeb., 40474 Düsseldorf, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Düsseldorf Lentoasema

Sixt autovuokraamo Düsseldorfin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Düsseldorfin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja Düsseldorfin lentoasemalla niin turisteille kuin työmatkalaisillekin. Meiltä löydät takuulla omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan vuokra-auton. Toimipisteeltämme vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin soveltuvat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin suurille seurueille sopivat minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita erinäisiä lisäpalveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huolettomampaa, joten niistä kannattaa maksaa pientä lisähintaa. Vakuutukset ovat tärkeässä roolissa ja niitä voi ottaa aina perusvakuutuksesta kaiken kattavaan pakettiin. Kun päämääränäsi on Düsseldorfin lentoasema, eli DUS, kannattaa kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Düsseldorfin lentoasemalla

Autonvuokraus Düsseldorfin lentoasemalla

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema on koko maan kolmanneksi vilkkain lentoasema. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee saapuvien terminaalin lähettyvillä. Toimipiste on siis erittäin helposti löydettävissä. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan, jos muuta ei ole sovittu. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Näin ollen sinä saat joustavuutta matkaasi. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta ja puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Tutustu tämän hurmaavan kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Tutustu tämän hurmaavan kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Düsseldorfin lentoasemalla on nopeaa ja helppoa. Vuokra-autolla pääset kulkemaan paikasta toiseen ja saat näin lomastasi enemmän irti. Düsseldorf sijaitsee aivan Saksan länsiosassa. Se on yksi koko maan liike- ja talouselämän keskuksista, joten kaupunkiin tehdään myös paljon työmatkoja. Turistien keskuudessa suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluvat muun muassa esi-ihmisiin ja heidän historiaansa keskittyvä Neanderthal-museo, vanhaa ja monimuotoista arkkitehtuuria tarjoava Kaiserswerthin kaupunginosa sekä lukuisat kirkot. Yksi suosituimmista kirkoista on Alt St. Martin, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella. Suurkaupungissa välimatkat voivat olla pitkiä, joten silloin vuokra-auto tulee enemmän kuin tarpeeseen. Vuokra-auton avulla pääset tutustumaan myös kaupungin lähialueisiin, joista löytyy paljon katseltavaa. Auto kannattaakin vuokrata jo etukäteen ennen reissuun lähtemistä, jotta sinä voit rentoutua koko lomasi ajan. Kun sinulla on vuokra-auto alla, ei kaikkea tarvitse aina suunnitella valmiiksi, vaan voit tehdä automatkoja hetken mielijohteesta paikkaan kuin paikkaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Düsseldorf Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Düsseldorf Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Düsseldorf Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Düsseldorf Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Düsseldorf Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 9941 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Audi A5 Convertible
Audi A5 Convertible
BMW 7 Series Model 2023
BMW 7 Series Model 2023
VW Multivan
VW Multivan
Mercedes-AMG E53 Estate
Mercedes-AMG E53 Estate
Mercedes-Benz G500
Mercedes-Benz G500
BMW M5
BMW M5
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 7 Series
BMW 7 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Düsseldorf Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Düsseldorf Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Düsseldorf Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?