Autonvuokraus
Düsseldorf Lentoasema
Piilota
Saksa // Düsseldorf // Düsseldorf Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Düsseldorf Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal Ring 1, Zentralgeb.
  40474 Düsseldorf DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DUS
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Düsseldorfin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja Düsseldorfin lentoasemalla niin turisteille kuin työmatkalaisillekin. Meiltä löydät takuulla omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan vuokra-auton. Toimipisteeltämme vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin soveltuvat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin suurille seurueille sopivat minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita erinäisiä lisäpalveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huolettomampaa, joten niistä kannattaa maksaa pientä lisähintaa. Vakuutukset ovat tärkeässä roolissa ja niitä voi ottaa aina perusvakuutuksesta kaiken kattavaan pakettiin. Kun päämääränäsi on Düsseldorfin lentoasema, eli DUS, kannattaa kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Düsseldorfin lentoasemalla

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema on koko maan kolmanneksi vilkkain lentoasema. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee saapuvien terminaalin lähettyvillä. Toimipiste on siis erittäin helposti löydettävissä. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan, jos muuta ei ole sovittu. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Näin ollen sinä saat joustavuutta matkaasi. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta ja puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Tutustu tämän hurmaavan kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Düsseldorfin lentoasemalla on nopeaa ja helppoa. Vuokra-autolla pääset kulkemaan paikasta toiseen ja saat näin lomastasi enemmän irti. Düsseldorf sijaitsee aivan Saksan länsiosassa. Se on yksi koko maan liike- ja talouselämän keskuksista, joten kaupunkiin tehdään myös paljon työmatkoja. Turistien keskuudessa suosituimpiin vierailukohteisiin kuuluvat muun muassa esi-ihmisiin ja heidän historiaansa keskittyvä Neanderthal-museo, vanhaa ja monimuotoista arkkitehtuuria tarjoava Kaiserswerthin kaupunginosa sekä lukuisat kirkot. Yksi suosituimmista kirkoista on Alt St. Martin, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella. Suurkaupungissa välimatkat voivat olla pitkiä, joten silloin vuokra-auto tulee enemmän kuin tarpeeseen. Vuokra-auton avulla pääset tutustumaan myös kaupungin lähialueisiin, joista löytyy paljon katseltavaa. Auto kannattaakin vuokrata jo etukäteen ennen reissuun lähtemistä, jotta sinä voit rentoutua koko lomasi ajan. Kun sinulla on vuokra-auto alla, ei kaikkea tarvitse aina suunnitella valmiiksi, vaan voit tehdä automatkoja hetken mielijohteesta paikkaan kuin paikkaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Düsseldorf Lentoasema DUS Terminal Ring 1, Zentralgeb. 40474 Düsseldorf 51.278810, 6.765583 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Düsseldorf Lentoasema DUS

Terminal Ring 1, Zentralgeb.
40474 Düsseldorf
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Kieshecker Weg 260
40468 Düsseldorf
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service