Autonvuokraus
Egelsbach
Piilota
Saksa // Egelsbach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Egelsbach

Kun saavut Saksaan, Egelsbachiin, Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi ensiluokkaisen vuokra-auton, ja autonvuokraus onnistuu asiantuntevan henkilökuntamme ansiosta nopeasti ja helposti. Kaikki vuokra-ajoneuvomme ovat uusia malleja tunnetuilta automerkeiltä, joten autokalustomme on luotettavaa ja tarjoaa ajonautintoa, jolla matka kuin matka sujuu mukavasti. Tarvitset sitten pienemmän henkilöauton tai suuremman farmarin, löydät meiltä juuri oikean kokoisen vuokra-auton matkallesi. Myös tehokkaat maasturit sekä ripauksen ylellisyyttä tarjoavat urheilu- ja avoautot kuuluvat kaikki autovalikoimaamme. Hoida autonvuokraus Egelsbachissa jo etukäteen verkkosivuillamme, niin vuokra-auton noutaminen sujuu joutuisasti saapuessasi toimipisteeseemme.

 
 • Egelsbach Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flugplatz
  63329 Egelsbach

  ma. - pe.08:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vuokra-autolla helposti päämäärään

Riippumatta siitä, saavutko Saksaan työmatkalle vai nauttimaan rennosta lomailusta, oma vuokra-auto Egelsbachista helpottaa matkantekoa huomattavasti, sillä sinun ei tarvitse välittää joukkoliikenteen aikatauluista, vaan voit pysähdellä siellä, missä huvittaa. Kun höystät vuokra-autosi vielä itsellesi sopivimmilla lisäpalveluilla, vuokrauskokemus on onnistunut. Jos matkallasi on tärkeää päästä ajoissa oikeaan paikkaan etkä halua tehdä ylimääräisiä mutkia matkalla, ota GPS-navigaattori vuokra-autoosi kartanlukijaksi. Tilava farmari on monen lapsiperheen valinta vuokra-autoksi, ja lisäpalveluksi otetaan turvalliset lastenistuimet, jotta automatkailu ulkomailla on helppoa. Harkitse myös lisäkuljettajapalveluamme, mikäli reissuun on lähdössä useampi kuski ja haluatte jakaa ajovastuun. Muistutamme vuokrauksen teon yhteydessä, että voimme luvata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä automallia.

Autonvuokraus Egelsbachissa antaa mahdollisuudet moneen

Frankfurtin sekä Frankfurt-Egelsbachin lentoaseman kupeessa sijaitseva pieni paikkakunta Egelsbach tarjoaa rauhallisempaa ja idyllisempää menoa kuin suurkaupunki naapurissa, ja sieltä käsin automatkat niin Frankfurtiin kuin ympäristön muihin pikkukyliin tai nähtävyyksiin onnistuvat mainiosti. Voit vaikka ajella Waldseen kaunista järveä katsomaan noin alle puolen tunnin ajomatkan päähän ja lisäksi vain noin kuuden kilometrin päästä löytyy Hegbachaue bei Messelin luonnonsuojelualue. Vuokra-autolla on helppo lähteä myös vaikka golfaamaan ja lähin golfkenttä, Neuhof, on vain lyhyen ajomatkan päässä ja samalla voi käydä ihastelemassa sen viereistä luonnonsuojelualuetta, Luderbachaue von Dreieichiä. Tee siis varaus jo ennen matkaasi Sixt Autovuokraamosta Egelsbachissa ja varmistat sujuvan autonvuokrauksen. Luotettava asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään varausprosessissa tai sen aikana ilmenneissä kysymyksissä viikon jokaisena päivänä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service