Auton vuokraus toimipisteestä Egelsbach Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Egelsbach Lentoasema

Osoite

Flugplatz, 63329 Egelsbach, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:30

Palvelumme toimipisteessä Egelsbach Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Egelsbachin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Egelsbachin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Egelsbachin lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisiakin aivan Frankfurtin kaupungin lähettyvillä. Meiltä jokainen löytää omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteellämme on vuokrattavana niin tavallisia henkilöautoja, perheille hyvin sopivia farmareita, nelivetoisia katumaastureuita kuin suurille seurueille sopivia minibusseja ja pakettiautoja. Voit valita myös useita lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai rajoittamattomat kilometrit. Lisäpalveluiden avulla vuokraamisesta tulee entistäkin mukavampaa, kun kaikki on otettu huomioon. Vakuutukset ovat myös erittäin tärkeä osa autonvuokrausta. Jokaiseen vuokraan kuuluu tavallinen perusvakuutus, mutta meiltä saat kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta varsinkin kokemattomille kuljettajille. Kun päämääränäsi on Egelsbachin lentoasema, eli QEF, kannattaa sinun kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Egelsbachin lentoasemalla käy näppärästi

Autonvuokraus Egelsbachin lentoasemalla käy näppärästi

Egelsbachin kansainvälinen lentoasema on yksi Frankfurtin alueen lentoasemista. Se on siis erittäin vilkas ja siellä liikennöikin paljon eri lentoyhtiöitä eri puolilta maailmaa. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä. Sinne löytääkin helposti. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan samaan paikkaan. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta siitä on sovittava etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen ja näin ollen pääset jatkamaan matkaasi välittömästi. Auton voi vuokrata joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös erikoisia autoja, kuten luksusautoja ja urheiluautoja.
Tutustu tähän pieneen kylään vuokra-autolla

Tutustu tähän pieneen kylään vuokra-autolla

Autonvuokraus Egelsbachin lentoasemalla käy helposti, kun varaat vuokra-auton etukäteen. Vuokra-auto helpottaa lomaasi, sillä pääset liikkumaan, minne ikinä haluatkin mennä. Kaupungeissa välimatkat ovat pitkiä ja joskus julkisella liikenteellä kulkeminen voi olla todella hankalaa. Tämä pieni kylä sijaitsee aivan Frankfurtin vieressä. Se eroaa kuitenkin hyvin paljon Frankfurtin vilinästä ja sykkeestä. Suosituimpia asioita turistien keskuudessa ovatkin kylään ja sen lähiympäristöön tutustuminen autolla sekä retket Frankfurtin kaupunkiin. Ota siis allesi vuokra-auto Egelsbachin lentoasemalta ja lähde viettämään elämäsi paras loma aina yhtä viehättävässä Saksassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Egelsbach Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Egelsbach Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Egelsbach Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Egelsbach Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Egelsbach Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 7 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW M850 Convertible
BMW M850 Convertible
VW Multivan
VW Multivan
Audi A7 S tronic
Audi A7 S tronic
BMW 7 Series
BMW 7 Series
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
Audi A5 Convertible
Audi A5 Convertible
BMW M3 Touring
BMW M3 Touring
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
BMW X5M 50
BMW X5M 50
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Egelsbach Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Egelsbach Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?