Auton vuokraus toimipisteestä Frankfurt/Main Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Frankfurt/Main Lentoasema

* Hinnat on laskettu 26.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Frankfurt/Main Lentoasema alkaen 02.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Frankfurt/Main Lentoasema

Osoite

Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz., 60549 Frankfurt am Main, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:30 05:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:30 05:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Frankfurt/Main Lentoasema

Autonvuokraus Frankfurt Mainin lentokentällä

Autonvuokraus Frankfurt Mainin lentokentällä

Sixt autovuokraamo Frankfurt Mainin lentokentällä tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Toimispisteestämme vuokraat kätevästi niin kaupunkiajossa näppärät henkilöautot ja farmarit, maastossa ajavalle soveltuvat maasturit, suuremman joukon kuljettamisessa kätevät minibussit, kuin myös urheilu- ja avoautotkin, vaikka heti astuttuasi ulos lentokentältä. Tarjoamme toimipisteessämme myös erilaisia lisäpalveluita joita voit valita halutessasi. Erilaisten lisäturvavaihtoehtojen lisäksi valittavanasi varsinaisina lisäpalveluina on muun muassa navigointilaite, automaattivaihteisto, lisäkuljettaja, lasten turvakaukaloita ja -istuimia, talvipaketti tai diesel-moottori.Kiinnitä vuokra-autoa vuokratessasi kuitenkin huomiota siihen, että emme voi varmasti taata tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen vuokra-auton.
Frankfurt Main lentokenttä

Frankfurt Main lentokenttä

Sixt autonvuokraus Frankfurt Mainin lentokentältä sujuu helposti etukäteen esimerkiksi internetissä, perinteisesti soittamalla tai vaikkapa kätevän mobiilisovelluksemme avulla. Jos olet varannut vuokra-auton etukäteen Frankfurt Mainin lentokentältä voit valita sen helposti iPhonellasi sitä noutaessasi. Vuokra-auton palautus sen sijaan onnistuu myös aukioloaikojemme ulkopuolella 24 tuntia vuorokaudessa ja lisäksi sinulla on mahdollisuus palauttaa vuokra-auto myös johonkin toiseen toimipisteeseemme, joita esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyy lukuisia, muun muassa päärautatieasemalta, läheltä kaupungin keskeisiä nähtävyyksiä ja myös syrjäisemmiltä alueilta.Autonvuokraus Frankfurt Mainin lentokentältä (FRA) sujuvoittaa vierailuasi kaupungissa, sillä vuokra-autolla taitat helposti noin 12 kilometrin matkan maan suurimmalta lentokentältä kaupungin keskustaan hyvää ja selkeää tieverkostoa pitkin ja liikut suurkaupungissa kätevästi vierailusi ajan.
Koe Frankfurt vuokra-autolla

Koe Frankfurt vuokra-autolla

Vuokrattuasi auton Sixtiltä pääset tutustumaan kätevästi koko kaupungin noin viiden miljoonan ihmisen asuttamaan metropolialueeseen. Kaupunki tunnetaan erityisesti talous- ja finanssielämän keskuksena, mutta Saksan viidenneksi suurimmalla kaupungilla on myös paljon muuta tarjottavaa.Vuokra-autolla pääset helposti liikkumaan hyvän tieverkoston omaavassa 46 kaupunginosaa kattavassa kaupungissa ja voit vaivatta käydä ihailemassa esimerkisi vanhassakaupungissa sijaitsevia kuuluisia nähtävyyksiä Kaiserdom St. Bartholomäusia, Römerbergiä ja Paavalinkirkkoa sekä kantakaupungin upeita rakennuksia, kuten neljänneskilometrin korkuista pilvenpiirtäjää Commerzbank Toweria. Myös kantakaupunkia ympäröivä noin 8000 hehtaarin laajuinen viheralue Grüngürtel on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Lisäksi kaupungista löytyvät muun muassa 1400-luvun raatihuone, Goethen syntymäkoti sekä vanha tuomiokirkko.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Frankfurt/Main Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Frankfurt/Main Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Frankfurt/Main Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Frankfurt/Main Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Frankfurt/Main Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 14123 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,4)
Ajoneuvon palautus
(4,2)
Ajoneuvo
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

Audi A7 S tronic
Audi A7 S tronic
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi E-tron GT RS
Audi E-tron GT RS
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio
BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio
Audi A6 Avant S tronic
Audi A6 Avant S tronic
Mini JCW Cabrio
Mini JCW Cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Frankfurt/Main Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Frankfurt/Main Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Frankfurt/Main Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?