Auton vuokraus alueella Frankfurt

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Frankfurt

Vuokratkaa auto ja valitkaa Sixt Autovuokraamo Frankfurt

Vuokratkaa auto ja valitkaa Sixt Autovuokraamo Frankfurt

Sixt Autonvuokraus Frankfurt vie teidät perille Sixtin autovuokraamo Frankfurt vuokrauspisteet sijaitsee strategisesti ympäri kaupunkia ja lentokentällä jonne pääsette helposti ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on erittäin laaja ja palvelemme teitä mielellämme mihin kellon aikaan vain. Frankfurtissa meidän valikoimaan kuuluu Henkilöautot & Farmarit, Coupé & Cabrio, Maasturit / 4x4 sekä Pakettiautot. Kattavat palvelumme ja Sixt Autovuokraamo Frankfurt takaa teille sopivimman paketin teillä liikkumiseen. Automme sisältävät monipuoliset varusteet sekä tekniset hienoudet kuten navigaattori ja mp3 soitin. Olitte sitten loma- tai työmatkalla, Sixt Autovuokraamo Frankfurt palvelee teitä parhaansa mukaan joten ottakaa yhteyttä niin voimme katsoa teille juuri sopivan ratkaisun automatkalle. Niin lyhyet kuin pitkätkin matkat taittuvat helpoiten kun alla on Sixt vuokra-autot Frankfurt
Sixt Autonvuokraus Frankfurt

Sixt Autonvuokraus Frankfurt

Frankfurtissa löydätte ympäri vuoden mielenkiintoista nähtävää ja kansainvälisiä messutapahtumia kuten näihin pääsette kätevimmin tutustumaan kun teillä on Sixtin vuokra-autot Frankfurt. Frankfurt tarjoaa monia kokemuksia ja elämyksiä. Main joen varrella Saksassa, Frankfurt on vilkas kaupunki, jolla on rikas historia, vilkas yöelämä ja keskiaikainen tunnelma ja viihdettä kaikenikäisille. Frankfurtissa keskeiset kauppakaikat ja hotellit ovat hyvin sijoitettu valtaväylien varteen ja niihin pääsette suoraan valitsemalla Sixt vuokra-autot Frankfurt. Keskustasta löytyy myös rautatieasema, kauppakeskus sekä lukuisia ravintoloita ja muita kauppoja. Selkeä teillä liikkuminen Frankfurtissa takaa teille turvallisen ja helpon kohteen, jossa löytyy tekemistä myös koko perheelle. Frankfurtiin kannattaa tulla pidemmäksikin aikaa, sillä nähtävää on paljon ja siihen menee helposti useita päiviä. Huomiokaa myös että Sixt vuokra-autot Frankfurt auttaa teidät nopeasti Saksan muihin kaupunkeihin nopeasti moottoritietä pitkin.
Sixt Autonvuokraus Frankfurt auttaa teidät perille

Sixt Autonvuokraus Frankfurt auttaa teidät perille

Helppoa ja kätevää liikkumista Frankfurtissa teille tarjoaa Sixt Autonvuokraus Frankfurt. Useimmat autovuokraamomme tarjoavat 24h palvelun eli juuri silloin kun se teille sopii. Auton palautus onnistuu haluamananne aikana ja voitte palauttaa sen myös eri kaupungissa kun teillä on Sixt autovuokraamo Frankfurt. Meidän kalustomme pyrkii täyttämään kaikki toiveenne ja avullamme Frankfurtissa ja Saksassa liikkuminen on mieluisaa. Tavoitat lukuisia kohteita, museoita ja nähtävyyksiä helposti kun alla on Sixt vuokra-autot Frankfurt. Tutustukaa lisää palveluihimme autonvuokrauksesta Frankfurtissa verkkosivuillamme tai ottakaa meihin suoraan yhteyttä. Ottakaa kaupunki helposti haltuun kanssamme. Sixtin vuokra-autot Frankfurt helpottaa teidän matkaanne paikasta toiseen. Autamme teitä mielellämme kaikkeen Frankfurtissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Mikäli olette kiinnostunut kuinka Sixt voi palvella yritystänne, meillä on täydellinen valikoima kilpailukykyisiä etuja kuten markkinoiden suurin premium autojen kalusto. Pyydämme ottamaan meihin yhteyttä, mikäli haluatte lisätietoa palveluistamme. Autamme mielellämme kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Liikkuminen on turavallista ja huoletonta kun teillä on Sixtin vuokra-autot Frankfurt. Hyvin varustellut automme antavat teille parhaan mahdollisen tavan liikkua Frankfurtin alueella tai vaikka kauemmaksikin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Frankfurt
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Frankfurt?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Frankfurt sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Frankfurt.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Frankfurt?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Frankfurt. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 16923 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)
Ajoneuvon palautus
(4,1)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Frankfurt

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Frankfurt?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Frankfurt?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Frankfurt?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?