Autonvuokraus
Egelsbach Lentoasema
Piilota
Saksa // Egelsbach // Egelsbach Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Egelsbach Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flugplatz
  63329 Egelsbach DE +49-6103922211
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
 
 

Sixtin autovuokraamo Egelsbachin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Egelsbachin lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisiakin aivan Frankfurtin kaupungin lähettyvillä. Meiltä jokainen löytää omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteellämme on vuokrattavana niin tavallisia henkilöautoja, perheille hyvin sopivia farmareita, nelivetoisia katumaastureuita kuin suurille seurueille sopivia minibusseja ja pakettiautoja. Voit valita myös useita lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai rajoittamattomat kilometrit. Lisäpalveluiden avulla vuokraamisesta tulee entistäkin mukavampaa, kun kaikki on otettu huomioon. Vakuutukset ovat myös erittäin tärkeä osa autonvuokrausta. Jokaiseen vuokraan kuuluu tavallinen perusvakuutus, mutta meiltä saat kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta varsinkin kokemattomille kuljettajille. Kun päämääränäsi on Egelsbachin lentoasema, eli QEF, kannattaa sinun kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Egelsbachin lentoasemalla käy näppärästi

Egelsbachin kansainvälinen lentoasema on yksi Frankfurtin alueen lentoasemista. Se on siis erittäin vilkas ja siellä liikennöikin paljon eri lentoyhtiöitä eri puolilta maailmaa. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä. Sinne löytääkin helposti. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan samaan paikkaan. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta siitä on sovittava etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen ja näin ollen pääset jatkamaan matkaasi välittömästi. Auton voi vuokrata joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös erikoisia autoja, kuten luksusautoja ja urheiluautoja.

Tutustu tähän pieneen kylään vuokra-autolla

Autonvuokraus Egelsbachin lentoasemalla käy helposti, kun varaat vuokra-auton etukäteen. Vuokra-auto helpottaa lomaasi, sillä pääset liikkumaan, minne ikinä haluatkin mennä. Kaupungeissa välimatkat ovat pitkiä ja joskus julkisella liikenteellä kulkeminen voi olla todella hankalaa. Tämä pieni kylä sijaitsee aivan Frankfurtin vieressä. Se eroaa kuitenkin hyvin paljon Frankfurtin vilinästä ja sykkeestä. Suosituimpia asioita turistien keskuudessa ovatkin kylään ja sen lähiympäristöön tutustuminen autolla sekä retket Frankfurtin kaupunkiin. Ota siis allesi vuokra-auto Egelsbachin lentoasemalta ja lähde viettämään elämäsi paras loma aina yhtä viehättävässä Saksassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Egelsbach Lentoasema QEF Flugplatz 63329 Egelsbach 49.963090, 8.643280 +49-6103922211

Sixt-toimipiste Egelsbach Lentoasema QEF

Flugplatz
63329 Egelsbach
 
Puhelinnro +49-6103922211

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service