Autonvuokraus
Friedrichshafen
Piilota
Saksa // Friedrichshafen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matka Friedrichshafenissa sujuu joustavasti Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Friedrichshafeniin hankkimalla vuokra-auto kätevästi Sixt Autovuokraamosta, josta löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja sekä lisäpalveluita. Etelä-Saksassa sijaitsevasta Friedrichshafenista löydät kaksi Sixt Autovuokraamoa aivan lentoasemalta, jonka ansiosta voit hypätä Sixtin vuokra-auton rattiin vaikka heti kaupunkiin saavuttuasi. Löydät valikoimastamme laajan valikoiman vuokra-autoja tunnetuimmilta ja tutuilta merkeiltä, jotka ovat aina ilmastoituja ja uusimmissa malleissa. Saksassa ja Friedrichsafenissa on kätevä kulkea vuokra-autolla, joka mahdollistaa matkanteon joustavasti ja juuri omaan tahtiisi, oli kyseessä sitten työmatka tai loma.

 
 • Friedrichshafen Lentoasema
  Flughafen Loewental
  88046 Friedrichshafen

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.10:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Friedrichshafen
  Am Flugplatz 64
  88046 Friedrichshafen

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.10:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Friedrichshafen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafen Loewental
  88046 Friedrichshafen

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.10:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Friedrichshafen

  Sixt Autonvuokraus
  Am Flugplatz 64
  88046 Friedrichshafen

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.10:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Sixt Friedrichshafenista auttaa matkaan kätevästi

Friedrichshafenin toimipisteistämme löydät juuri matkaasi sopivan vuokra-auton sekä tarvitsemasi lisäpalvelut, joilla teet matkastasi vieläkin mukavamman. Löydät valikoimastamme niin kätevät sedanit, tilavat farmarit kuin maasturitkin. Mikäli tarvitset reilusti tilaa, valitse pakettiauto tai vaikkapa avo- tai urheiluauto, jos haluat matkaasi hieman tyyliä. Pyydämme huomioimaan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian eikä tiettyä mallia. Löydät valikoimamme verkkosivuiltamme, mutta valikoimamme myös vaihtelevat eri toimipisteiden välillä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, mikäli sinulla on kysyttävää. Lisäpalveluvalikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut ja -vakuutukset, jotka tekevät matkastasi vieläkin miellyttävämmän. Esimerkiksi lasten kanssa matkustaville löytyy lasten turvaistuimia ja mikäli Friedrichshafen ei ole sinulle entuudestaan tuttu, suosittelemme matkustamista helpottavaa GPS-navigaattoria. Lisävakuutuksista löydät esimerkiksi matkan jatkumisturvan, kolariturvan sekä tuulilasi- ja rengasturvan, joiden ansiosta saat matkaasi lisäturvaa.

Friedrichsshafen tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Friedrichshafen sijaitsee Saksan eteläosassa lähellä Itävallan ja Sveitsin rajalla, aivan Boden-järven rannalla. Boden-järven yli on autolauttayhteys Sveitsin puolelle Romanshorniin, jonne on helppo lähteä vaikkapa päiväretkelle. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin Friedrichchafenissa ja lähde tutustumaan Zeppelin-museoon, tämä ilmalaivatehdas sijaitsi kaupungissa jo ennen ensimmäistä maailmansotaa. Tutustumisen arvoista on myös Haldenbergin kappeli, joka sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Pieni kappeli sijaitsee kukkulalla, jolta avautuu upeat maisemat. Friedrichshafenissa on helppo liikkua vuokra-autolla, joka tuo matkaasi vapautta ja joustavuutta, jolloin voit matkustaa juuri itsellesi sopivaan tahtiin. Sixtin vuokra-autolla saat matkastasi Friedrichsshafeniin enemmän irti, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla, yksin tai porukalla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service