Autonvuokraus
Friedrichshafen Lentoasema
Piilota
Saksa // Friedrichshafen // Friedrichshafen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Friedrichshafen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafen Loewental
  88046 Friedrichshafen DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FDH
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
su.10:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Friedrichshafenin lentoasemalla

Sixt autovuokraus Friedrichshafenin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja kaikki kaupunkiin matkaaville. Meiltä löydät taatusti omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan vuokra-auton. Toimipisteeltämme saat vuokrattua niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin soveltuvat farmarit, nelivetoiset katumaasturit, minibussit kuin pakettiautotkin. Voit valita erilaisia lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit taas tekevät ajamisesta huoletonta, joten nekin kannattaa lisätä vuokraan. Vakuutukset ovat tärkeitä ja niitä voi ottaa aina perusvakuutuksesta kaiken kattavaan pakettiin. Kun päämääränäsi on Friedrichshafenin lentoasema, eli FDH, kannattaa sinunkin kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Friedrichshafenin lentoasemalla

Friedrichshafenin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Bodensee, on pieni lentoasema, joka palvelee noin puolta miljoonaa matkustajaa vuosittain. Koska lentoasemarakennus on pieni, on toimipisteemmekin helposti löydettävissä. Auton avaimet ja kaikki muu tarvittava noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan, jos muuta ei ole etukäteen sovittu. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen ja pääset jatkamaan matkaa heti. Auto vuokrataan joko nettisivujemme kautta ja puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Tutustu tähän hurmaavaan rannikkokaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Friedrichshafenin lentoasemalla sujuu nopeasti varsinkin, jos olet vuokrannut auton jo ennen lomalle lähtemistä. Vuokra-autolla pääset kulkemaan näppärästi paikasta toiseen ja saat näin ollen lomastasi paljon enemmän irti. Tämä teollisuuskaupunki sijaitsee aivan maan eteläosassa. Sillä on paljon rantaviivaa, joten kaupunki tunnetaan upeista maisemistaan. Vuokra-auto tulee tässä kaupungissa todella tarpeeseen, sillä kaupunki on lähellä niin Sveitsin kuin Itävallankin rajaa. Vuokra-autolla voi siis lähteä tutustumaan myös näihin maihin, jolloin matkan aikana ehtii näkemään paljon enemmän. Itse kaupunki huokuu historiaa. Se tuhoutui pahoin toisessa maailmansodassa. Joitakin rakennuksia kuitenkin säästyi, joten historian ystävät ajavat ympäriinsä tutkimassa näitä. Kaupungin kuuluisin nähtävyys lienee kuitenkin Zeppelin-museo. Siellä voi tutustua vanhoihin laitteisiin ja niiden tekniikkaan. Ota siis vuokra-auto Friedrichshafenin lentoasemalta ja tee lomastasi unohtumaton elämys aina yhtä valloittavassa Saksassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
su.10:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Friedrichshafen Lentoasema FDH Flughafen Loewental 88046 Friedrichshafen 47.666169, 9.509019 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Friedrichshafen Lentoasema FDH

Flughafen Loewental
88046 Friedrichshafen
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service