Auton vuokraus toimipisteestä Hampuri Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Hampuri Lentoasema

Osoite

Flughafenstr. 1/Terminal 2, 22335 Hamburg, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:00
La - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Hampuri Lentoasema

Sixt autonvuokraus Hampurin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Hampurin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Hampurin lentoasemalla tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Toimipisteen vuokra-autojen valikoimasta löydät tietysti kaupungissa ajaessa käytännölliset henkilöautot sekä farmarit, mutta myös esimerkiksi maastoajossa näppärät maasturit ja suuremmalla joukolla matkustaessa kätevät minibussit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vuokrata myös upea avo- tai urheiluauto. Kaikki vuokra-autot Hampurin lentoasemalla ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta halutessasi voit kuitenkin hankkia myös lisäturvaa, esimerkiksi matkanjatkumis- tai kolariturvan. Lisäksi tarjoamme toimipisteessämme monenlaisia lisäpalveluita, kuten navigaattorin, automaattivaihteiston, diesel-moottorin, lisäkuljettajan, talvipaketin tai vaikkapa lasten turvaistuimen tai -kaukalon.
Autonvuokraus Hampurin lentoasemalta

Autonvuokraus Hampurin lentoasemalta

Autonvuokraus Hampurin lentoasemalta (HAM) sujuu helpoiten varaamalla vuokra-auto jo etukäteen internetissä, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa perinteisempään tapaan soittamalla. Luonnollisesti voit kuitenkin vuokrata auton vasta paikan päälle saavuttuasi, mutta mikäli olet tehnyt varauksen ennakkoon, voit valita vuokra-autosi kätevästi iPhonesi avulla sitä noutaessasi. Kiinnitä kuitenkin autoa vuokratessasi huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autosta juuri tiettyä merkkiä tai mallia, mutta sen sijaan takaamme sinulle valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.Olemme tehneet myös vuokra-auton palauttamisen mahdollisimman helpoksi, sillä noin 8,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsevan lentoaseman toimipisteeseemme palautus on mahdollista ympäri vuorokauden, myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Mikäli et kuitenkaan ole poistumassa kaupungista lentäen tai matkasi jatkuu vielä jonnekin muualle, voit halutessasi palauttaa vuokra-auton myös johonkin toiseen toimipisteeseemme, joita kaupungista löytyy useita niin sen keskustasta kuin syrjäisemmiltäkin alueilta. Toimipisteitämme löydät esimerkiksi kaupungin rautatieasemilta ja tunnettujen nähtävyyksien läheisyydestä.
Koe Hampuri Sixtin vuokra-autolla

Koe Hampuri Sixtin vuokra-autolla

Koska Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki on vuokra-auto kätevä kulkuneuvo suurkaupungin alueella ja sen läheisyydessä liikkuessasi.Kaupungista löytyy esimerkiksi lukuisia mielenkiintoisia museoita, kuten esimerkiksi kauhumuseo Hamburg Dungeon, Miniatur Wunderland ja kätevän automatkan päässä niistä sijaitseva merimuseo. Museoiden lisäksi kaupungissa kannattaa tutustua ainakin raatihuoneeseen ja upeisiin kirkkoihin, sekä Euroopan toiseksi suurimpaan satamaan.Mikäli päätät ajaa Landungbrückenille pääset sieltä autolla kätevästi Steinwerderin satamasaareen yli sata vuotta vanhaa Alter Elbtunnelin kapeaa tunnelia pitkin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Hampuri Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Hampuri Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Hampuri Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Hampuri Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Hampuri Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 4097 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Hampuri Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Hampuri Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Hampuri Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?