Auton vuokraus toimipisteestä Hampuri Reeperbahn 24h

 

Suosituin kohteessa Hampuri Reeperbahn 24h

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Hampuri Reeperbahn 24h alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Hampuri Reeperbahn 24h

Osoite

Millerntorplatz 1, 20359 Hamburg, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Hampuri Reeperbahn 24h

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vuokra-auto on loistava tapa helpottaa uudessa kaupungissa liikkumista. Kun vuokraat auton heti lomasi ensimmäisestä päivästä lähtien, pääset takuulla näkemään ja kokemaan enemmän. Autonvuokrauksen toimipisteemme Hampurin Reeperbahnilla sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa. Sinne on siis helppo suunnistaa vaikka heti lentokentältä. Autovalikoimamme on täynnä toinen toistaan suositumpia automerkkejä ja -malleja. Autovuokraamo Hampurin Reeperbahnilla on helppo tapa tehdä lomastasi pikkuisen hauskempi ja vaivattomampi. Autolla voit siirtyä kätevästi paikasta toiseen ja tehdä myös retkiä kauemmas. Rajoittamaton kilometrimäärä takaa sen, että sinun ei tarvitse olla huolissaan ylimääräisistä kustannuksista. Niitä ei pääse syntymään ja sinä voit ajella tutkimassa matkakohdettasi.
Autonvuokraus Reeperbahnilla Hampurissa onnistuu Sixtin nettisivuilla

Autonvuokraus Reeperbahnilla Hampurissa onnistuu Sixtin nettisivuilla

Sixtin autonvuokraus Hampurin Reeperbahnilla tuo vapautta niin turisteille kuin työmatkalaisillekin. Kun auto on valmiina odottamassa heti matkan ensimmäisenä päivänä, sujuu koko matkakin helpommin. Meidän valikoimastamme löydät niin tavalliset henkilöautot, erityisesti lapsiperheille sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin minibussit ja pakettiautotkin. Jää siis sinun tehtäväksesi päättää, mikä auto miellyttää sinua eniten. Autoa vuokratessa kannattaa kuitenkin huomioida, että emme valitettavasti pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian. Meiltä saat myös monia lisäpalveluita, kuten lisäkuljettajan. Myös lisävarusteet, kuten lastenistuin ja navigaattori, ovat varattavissa niin nettisivuilla kuin puhelimitsekin. Anna asiantuntevien asiakaspalvelijoidemme auttaa sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa, mitkä tahansa askarruttavat mieltäsi. Älä myöskään unohda mahdollisuutta vuokrata autoa myös yritysten käyttöön. Jos tarvitset autoa yrityksellesi, ota yhteyttä yritysmyyntiimme. Voimme neuvotelle juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan sopimuksen, joka miellyttää takuulla kaikkia. Meidän avullamme auton vuokraaminen on helppoa ja hauskaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Hampuri Reeperbahn 24h

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Hampuri Reeperbahn 24h?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Hampuri Reeperbahn 24h sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Hampuri Reeperbahn 24h.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Hampuri Reeperbahn 24h?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 1409 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Ajoneuvon palautus
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf Diesel Aut.
VW Golf Diesel Aut.
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A5 Convertible
Audi A5 Convertible
Range Rover Sport
Range Rover Sport
BMW iXM60
BMW iXM60
BMW 7 Series
BMW 7 Series
BMW 7 Series
BMW 7 Series
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
Audi A7 S tronic
Audi A7 S tronic
Audi A8
Audi A8

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Hampuri Reeperbahn 24h

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Hampuri Reeperbahn 24h?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Hampuri Reeperbahn 24h?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?