Auton vuokraus alueella Hannover

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Hannover

Sixt autovuokraamo Hannoverissa

Sixt autovuokraamo Hannoverissa

Maailman suurimpiin kuuluvan autovuokraamoketju Sixtin toimipisteitä löytyy ympäri maailmaa ja niitä onkin useita myös Hannoverissa, eräässä Saksan suurkaupungeista. Vuokra-auton Hannoverista voit hankkia käyttöösi helposti jostakin lukuisista kaupungissa sijaitsevista toimipisteistämme. Autonvuokraus on mahdollista esimerkiksi kaupungin päärautatieasemilta, ydinkeskustasta, lentoasemilta tai syrjäisemmistäkin kaupunginosista. Useissa toimipisteissämme auton nouto ja palautus ovat myös mahdollisia aukioloaikojemme ulkopuolella ympäri vuorokauden. Autokalustomme vaihtelee toimipisteittäin, mutta esimerkiksi Hannoverin päärautatieaseman toimipisteen autovalikoimaan kuuluvat niin henkilöautot, maasturit ja farmarit kuin myös urheilu- ja avoautotkin. Autonvuokraus Hannoverissa sujuu näppärästi esimerkiksi etukäteen internetissä, mobiilisovelluksemme kautta tai vaikkapa soittamalla. Joissakin toimipisteissämme, kuten esimerkiksi päärautatieasemalla, voit myös valita ajoneuvon iPhonella noutaessasi vuokra-autoa. Autovuokraamomme Hannoverissa tarjoavat myös lukuisia lisäpalveluita ja huomiota kannattaa kiinnittää siihen, että meiltä auton voi vuokrata myös alle 25-vuotias pientä lisämaksua vastaan. Meiltä vuokratut ajoneuvot on vakuutettu kattavasti, mutta siitä huolimatta tarjoamme myös erilaisia lisävakuutusturvia. Meiltä voit auton vuokrauksen yhteydessä hankkia esimerkiksi matkan jatkumisturvan, kolariturvan, lasi- ja rengasturvan sekä vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Varsinaisina lisäpalveluina tarjoamme esimerkiksi Hannoverin lentoasema Langenhagenin toimipisteessä navigointilaitteen, lisäkuljettajan, erilaisia lastenistuimia ja turvakaukaloita, dieselmoottorin, automaattivaihteiston sekä saatavuudesta riippuen talvipaketin, johon voi valita lumiketjut, talvirenkaat ja tavaratelineen. Huomioi kuitenkin autoa vuokratessasi se, että emme voi luvata autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään tietyn kategorian mukaisen ajoneuvon.
Ota kaikki irti autonvuokrauksesta Hannoverissa

Ota kaikki irti autonvuokrauksesta Hannoverissa

Hannoverissa on paljon nähtävää ja koettavaa ja vuokra-auto on siellä oiva tapa liikkua, sillä Saksan mainion tieverkoston vuoksi voit helposti tutustua myös Hannoverin ympäristöön. Esimerkiksi toinen mielenkiintoinen kaupunki Bremen on vain noin sadan kilometrin matkan päässä Hannoverista ja noin 20 kilometrin päässä Hannoverista taas sijaitsee ehdottomasti vierailemisen arvoinen Marienburgin 1800-luvulla rakennettu nykyisin museona toimiva linna. Kaupunkialueella tutustumisen arvoisia kohteita ovat ainakin hyvien tieyhteyksien päässä sijaitsevat Erlebnis Zoo Hannover -eläintarha sekä upeat Herrenhausenin puutarhat. Saavuitpa Hannoveriin sitten junalla tai lentäen, löydät toimipisteemme päärautatieasemien ja lentoasemien yhteydestä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Hannover
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Hannover?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Hannover sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Hannover.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Hannover?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Hannover. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 2683 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,1)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Hannover

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Hannover?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Hannover?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Hannover?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?