Auton vuokraus toimipisteestä Hannover Lentoas. Langenhagen

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Hannover Lentoas. Langenhagen

Osoite

Flughafenstr./Mietwagenzentrum, 30669 Hannover, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:30
La
08:00 - 20:00
Su
09:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Hannover Lentoas. Langenhagen

Sixt Autovuokraamo Hannoverin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Hannoverin lentokentällä

Pohjois-Saksan Langenhagenissa sijaitsevalla Hannoverin lentokentällä onnistuu autovuokraus kätevästi ja sujuvasti vuokrauspisteessämme. Autovalikoimastamme löytyvät taloudelliset ja mukavat henkilöautot, lapsiperheelle ja suuremmalle tavaramäärälle mainiosti soveltuvat farmarit, maastossa kuin maastossa vaivatta etenevät nelivedot sekä ensiluokkaisen ajokokemuksen antavat urheilu- ja avoautot. Lisäpalveluilla kohennat ajokokemustasi entisestään ja valittavanasi on muun muassa GPS-navigaattori, turvalliset lastenistuimet tai erilaisia lisävakuutuksia. Tarjoamme vapaat ajokilometrit. Huomioithan ystävällisesti, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Varauksen voit tehdä olemalla puhelimitse yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme tai käymällä verkkosivuillamme. Autonvuokraus Hannoverin lentokentällä aloittaa matkasi Saksaan sujuvasti ja miellyttävästi.
Edullista autonvuokrausta Hannoverin lentokentällä

Edullista autonvuokrausta Hannoverin lentokentällä

Hannoverin lentokenttä, lyhenteeltään HAJ, on saksankieliseltä nimeltään Flughafen Hannover-Langenhagen. Se sijaitsee 11 kilometriä pohjoiseen Hannoverin keskustasta. Lentokentältä on noin 120 kilometrin ajomatka Bremeniin ja noin 140 kilometrin matka Hampuriin. Sixt Autovuokraamon löydät heti saapuvien lentojen terminaalista, joten saat vuokra-auton käyttöösi nopeasti lentosi jälkeen. Sujuvimmin vuokra-auton nouto hoituu, kun olet varannut sen etukäteen puhelimitse tai verkkosivuillamme. Jos omistat iPhonen tai iPadin, voit ladata sovelluksemme ja tehdä sillä varauksen kätevästi, jolloin sinun on mahdollista valita varaamastasi autoluokasta vapaana oleva auto 30 minuuttia ennen varauksen alkua.
Hannover ja lähiseudut tutuksi vuokra-autolla

Hannover ja lähiseudut tutuksi vuokra-autolla

Hannover on Ala-Saksin osavaltion pääkaupunki Leine-joen varrella. Kaupunki on kenties tunnetuin suurista messuistaan, mutta sieltä löytyy elävää kaupunki- ja kulttuurielämää, modernia arkkitehtuuria sekä viihtyisiä puistoalueita. Hannoverin sydämenä pidetään usein suurta kelloaukiota eli Kröpckeä, jonka läheisyydessä löydät ravintoloita, kahviloita ja paljon ostosmahdollisuuksia. Vanha kuninkaallinen puutarha, Herrenhausen, sisältää neljä erilaista puistoaluetta ja lisäksi siellä on kauniita, vanhoja rakennuksia sekä kuuluisa olutpanimo. Hannoverin eläintarha taas voi olla mitä parhain matkakohde lapsiperheelle. Koska allasi on vuokra-auto, voit helposti suunnata kaupungista 20 kilometrin päässä sijaitsevaan Marienburgin linnaan päiväksi ihailemaan 1800-luvulta peräisin olevaa linnaa, joka toimii nykyisin museona. Hannoverin lentokentältä noin 70 kilometriä etelään löytyy Hamelnin pikkukaupunki, joka on kuuluisa Grimmin sadusta Hamelnin pillipiiparista, joka karkotti rotat soitollaan. Tämäkin kohde on ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla matkatessa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Hannover Lentoas. Langenhagen
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Hannover Lentoas. Langenhagen?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Hannover Lentoas. Langenhagen sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Hannover Lentoas. Langenhagen.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Hannover Lentoas. Langenhagen?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1497 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Hannover Lentoas. Langenhagen

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Hannover Lentoas. Langenhagen?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Hannover Lentoas. Langenhagen?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Hannover Lentoas. Langenhagen

Näytä lisää