Autonvuokraus
Hannover Lentoas. Langenhagen
Piilota
Saksa // Hannover // Hannover Lentoas. Langenhagen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Hannover Lentoas. Langenhagen: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr./Mietwagenzentrum
  30669 Hannover DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HAJ
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:30
la.08:00 - 20:00
su.09:00 - 23:30
Juhlapyhä09:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Hannoverin lentokentällä

Pohjois-Saksan Langenhagenissa sijaitsevalla Hannoverin lentokentällä onnistuu autovuokraus kätevästi ja sujuvasti vuokrauspisteessämme. Autovalikoimastamme löytyvät taloudelliset ja mukavat henkilöautot, lapsiperheelle ja suuremmalle tavaramäärälle mainiosti soveltuvat farmarit, maastossa kuin maastossa vaivatta etenevät nelivedot sekä ensiluokkaisen ajokokemuksen antavat urheilu- ja avoautot. Lisäpalveluilla kohennat ajokokemustasi entisestään ja valittavanasi on muun muassa GPS-navigaattori, turvalliset lastenistuimet tai erilaisia lisävakuutuksia. Tarjoamme vapaat ajokilometrit. Huomioithan ystävällisesti, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Varauksen voit tehdä olemalla puhelimitse yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme tai käymällä verkkosivuillamme. Autonvuokraus Hannoverin lentokentällä aloittaa matkasi Saksaan sujuvasti ja miellyttävästi.

Edullista autonvuokrausta Hannoverin lentokentällä

Hannoverin lentokenttä, lyhenteeltään HAJ, on saksankieliseltä nimeltään Flughafen Hannover-Langenhagen. Se sijaitsee 11 kilometriä pohjoiseen Hannoverin keskustasta. Lentokentältä on noin 120 kilometrin ajomatka Bremeniin ja noin 140 kilometrin matka Hampuriin. Sixt Autovuokraamon löydät heti saapuvien lentojen terminaalista, joten saat vuokra-auton käyttöösi nopeasti lentosi jälkeen. Sujuvimmin vuokra-auton nouto hoituu, kun olet varannut sen etukäteen puhelimitse tai verkkosivuillamme. Jos omistat iPhonen tai iPadin, voit ladata sovelluksemme ja tehdä sillä varauksen kätevästi, jolloin sinun on mahdollista valita varaamastasi autoluokasta vapaana oleva auto 30 minuuttia ennen varauksen alkua.

Hannover ja lähiseudut tutuksi vuokra-autolla

Hannover on Ala-Saksin osavaltion pääkaupunki Leine-joen varrella. Kaupunki on kenties tunnetuin suurista messuistaan, mutta sieltä löytyy elävää kaupunki- ja kulttuurielämää, modernia arkkitehtuuria sekä viihtyisiä puistoalueita. Hannoverin sydämenä pidetään usein suurta kelloaukiota eli Kröpckeä, jonka läheisyydessä löydät ravintoloita, kahviloita ja paljon ostosmahdollisuuksia. Vanha kuninkaallinen puutarha, Herrenhausen, sisältää neljä erilaista puistoaluetta ja lisäksi siellä on kauniita, vanhoja rakennuksia sekä kuuluisa olutpanimo. Hannoverin eläintarha taas voi olla mitä parhain matkakohde lapsiperheelle. Koska allasi on vuokra-auto, voit helposti suunnata kaupungista 20 kilometrin päässä sijaitsevaan Marienburgin linnaan päiväksi ihailemaan 1800-luvulta peräisin olevaa linnaa, joka toimii nykyisin museona. Hannoverin lentokentältä noin 70 kilometriä etelään löytyy Hamelnin pikkukaupunki, joka on kuuluisa Grimmin sadusta Hamelnin pillipiiparista, joka karkotti rotat soitollaan. Tämäkin kohde on ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla matkatessa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:30
la.08:00 - 20:00
su.09:00 - 23:30
Juhlapyhä09:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Hannover Lentoas. Langenhagen HAJ Flughafenstr./Mietwagenzentrum 30669 Hannover 52.459980, 9.698930 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Hannover Lentoas. Langenhagen HAJ

Flughafenstr./Mietwagenzentrum
30669 Hannover
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service