Autonvuokraus
Ingolstadt
Piilota
Saksa // Ingolstadt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Matka Ingolstadtissa alkaa Sixt Autovuokraamon kautta

Nautinnollinen matkaa alkaa autonvuokrauksella Ingolstadtin Sixtiltä. Meiltä löydät ajoneuvot käytännöllisistä henkilöautoista ja farmareista aina tyylikkäisiin urheilu- ja avoautoihin. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat suuremmille seurueille sopivat minibussit. Sixt Autovuokraamo Ingolstadtista löydät laajan vuokra-autovalikoiman lisäksi erinomaisen asiakaspalvelun ja edulliset hinnat.

 
 • Ingolstadt-Manching Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Zur General Aviation 2
  85077 Manching

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la. - su.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Ingolstadt Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Elisabethstr. 3
  85051 Ingolstadt

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la. - su.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Ingolstadissa on helppoa, kun valitset Sixt Autovuokraamon

Valitse ajoneuvoksesi Sixt Autovuokraamo Ingolstadtin vuokra-auto ja nauti matkastasi. Uudenveroiset vuokra-automme, joiden keski-ikä on vain noin kolme kuukautta, tarjoavat sinulle erinomaisen ajokokemuksen. Vuokra-autojemme kyydissä matkasta nauttivat myös matkustajat, sillä hyvin varustelluissa ja ilmastoiduissa ajoneuvoissamme matkustusmukavuus on kohdallaan. Lisäksi vuokra-autolla liikkuminen tuo matkustamiseen joustavuutta, sillä vuokra-autolla et ole sidottu julkisen liikenteen aikatauluihin tai reitteihin, vaan voit suunnitella matkasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Kun varaat vuokra-autosi meiltä, saat käyttöösi myös vapaat ajokilometrit eli matkustat vuokra-autollasi niin paljon kuin haluat ilman pelkoa yllättävistä lisämaksuista. Suuntaa siis mobiilisovellukseemme tai nettisivuillemme ja klikkaa itsellesi vuokra-auto Ingolstadtin-toimipisteeltä noudettavaksi. Huomaathan, että varauksen yhteydessä pääset valitsemaan laajasta valikoimastamme autokategorioita, mutta emme voi taata tietyn automerkin tai mallin saatavuutta. Lisäksi voit muokata varausta valitsemalla kattavasta valikoimastamme lisäpalveluja. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi GPS-navigaattorit ja lisäkuljettajan valinta, jotka tekevät matkustamisesta entistäkin helpompaa ja mukavampaa. Voit tehdä vuokra-autoilusta asteen huolettomampaa valitsemalla lisäturvavaihtoehdoistamme, jotka suojaavat sinua taloudelliselta vastuulta esimerkiksi onnettomuuden tai itseaiheutettujen vikojen, kuten avainten häviämisen, aiheuttamilta kuluilta. Kaikki lisäpalvelu- ja lisäturvavaihtoehtomme löydät varauksen yhteydestä.

Ihastu Baijeriin Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Ingolstadtin vuokra-autolla liikut Ingolstadtissa näppärästi ja tutustut esimerkiksi kaupungin mielenkiintoiseen museotarjontaan. Etelä-Saksassa sijaitseva Baijerin osa-valtio tarjoaa vuokra-autoilijalle paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää. Baijerin suurimmat kaupungit, München ja Nürnberg, sijaitsevat molemmat noin tunnin ajomatkan päässä Ingolstadtista. Kaupunkikohteiden lisäksi vuokra-autolla on kätevää tutustua Baijerin tunnelmallisiin pikkukyliin ja -kaupunkeihin sekä Etelä-Saksan alppimaisemiin. Vuoristomaisemien keskellä voi poiketa vierailulle esimerkiksi kuuluisaan Neuschwansteinin linnaan, joka on kuin suoraan sadusta. Linna onkin toiminut mallina esimerkiksi Disneyn Prinsessa Ruususen linnalle. Lähellä Itävallan rajaa sijaitsevalle linnalle ajaa vuokra-autolla Ingolstadista noin kahdessa ja puolessa tunnissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service