Auton vuokraus toimipisteestä Ingolstadt-Manching Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Ingolstadt-Manching Lentoasema

Osoite

Zur General Aviation 2, 85077 Manching, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00
La - Su
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Ingolstadt-Manching Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Ingolstadt Manchingin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Ingolstadt Manchingin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Ingolstadt Manchingin lentoasemalla palvelee niin turisteja tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja tällä myös armeijan koneita palvelevalla lentoasemalla. Meiltä jokainen voi löytää omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit valita niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita vuokraasi myös useita lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai rajoittamattomat kilometrit, jotka tekevätkin ajamisesta huomattavasti huolettomampaa. Myös vakuutukset ovat tärkeä osa auton vuokraamista. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu perusvakuutuksella, mutta meiltä saat myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta erityisesti nuoremmille kuljettajille. Kun päämääränäsi on Ingolstadt Manchingin lentoasema, eli IGS, sinunkin kannattaa kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Ingolstadt Manchingin lentoasemalla käy nopeasti

Autonvuokraus Ingolstadt Manchingin lentoasemalla käy nopeasti

Armeija pitää tukikohtaansa Manchingin lentoasemalla, mutta palveleepa asema myös turisteja. Se sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokrauksen toimipisteemme on helppo löytää, koska se sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä uloskäynnin varrella. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan samaan paikkaan. Auton voi tarvittaessa palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä muistaa vain sopia etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen, jos se on etukäteen varattu. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Kaupunkiin tutustuminen luonnistuu helposti vuokra-autolla

Kaupunkiin tutustuminen luonnistuu helposti vuokra-autolla

Autonvuokraus Ingolstadt Manchingin lentoasemalla käy helposti ja nopeasti. Vuokra-autolla sinä pääset kulkemaan kätevästi paikasta toiseen, jolloin lomastakin saa enemmän irti. Niin Ingolstad kuin Maching ovat kaupunkeja Saksan eteläosassa. Niistä molemmista löytyy runsaasti historiaa ja upeita puistoja, joissa voi viettää päivää vaikkapa piknikin muodossa. Vuokra-auto tuleekin erityisen tarpeeseen, koska jokainen lomalainen haluaa varmasti nähdä molemmat näistä vierekkäin sijaitsevista kaupungeista. Vuokra-auton avulla koko lähialueeseen pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse jo ennen reissuun lähtemistä. Näin koko lomaa ei tarvitse suunnitella etukäteen, vaan autolla voi lähteä tekemään yllättäviäkin reissuja. Muista siis varata vuokra-auto Ingolstadt Manchingin lentoasemalta ja ota lomastasi kaikki irti.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ingolstadt-Manching Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Ingolstadt-Manching Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ingolstadt-Manching Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ingolstadt-Manching Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ingolstadt-Manching Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ingolstadt-Manching Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ingolstadt-Manching Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ingolstadt-Manching Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Ingolstadt-Manching Lentoasema

Näytä lisää