Auton vuokraus alueella Ingolstadt

 

Suosituin kohteessa Ingolstadt

* Hinnat on laskettu 03.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Ingolstadt Päärautatieasema alkaen 10.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Ingolstadt

Autonvuokraus Ingolstadissa on helppoa, kun valitset Sixt Autovuokraamon

Autonvuokraus Ingolstadissa on helppoa, kun valitset Sixt Autovuokraamon

Nautinnollinen matkaa alkaa autonvuokrauksella Ingolstadtin Sixtiltä. Meiltä löydät ajoneuvot käytännöllisistä henkilöautoista ja farmareista aina tyylikkäisiin urheilu- ja avoautoihin. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat suuremmille seurueille sopivat minibussit. Sixt Autovuokraamo Ingolstadtista löydät laajan vuokra-autovalikoiman lisäksi erinomaisen asiakaspalvelun ja edulliset hinnat.Valitse ajoneuvoksesi Sixt Autovuokraamo Ingolstadtin vuokra-auto ja nauti matkastasi. Uudenveroiset vuokra-automme, joiden keski-ikä on vain noin kolme kuukautta, tarjoavat sinulle erinomaisen ajokokemuksen. Vuokra-autojemme kyydissä matkasta nauttivat myös matkustajat, sillä hyvin varustelluissa ja ilmastoiduissa ajoneuvoissamme matkustusmukavuus on kohdallaan. Lisäksi vuokra-autolla liikkuminen tuo matkustamiseen joustavuutta, sillä vuokra-autolla et ole sidottu julkisen liikenteen aikatauluihin tai reitteihin, vaan voit suunnitella matkasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Kun varaat vuokra-autosi meiltä, saat käyttöösi myös vapaat ajokilometrit eli matkustat vuokra-autollasi niin paljon kuin haluat ilman pelkoa yllättävistä lisämaksuista. Suuntaa siis mobiilisovellukseemme tai nettisivuillemme ja klikkaa itsellesi vuokra-auto Ingolstadtin-toimipisteeltä noudettavaksi. Huomaathan, että varauksen yhteydessä pääset valitsemaan laajasta valikoimastamme autokategorioita, mutta emme voi taata tietyn automerkin tai mallin saatavuutta. Lisäksi voit muokata varausta valitsemalla kattavasta valikoimastamme lisäpalveluja. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi GPS-navigaattorit ja lisäkuljettajan valinta, jotka tekevät matkustamisesta entistäkin helpompaa ja mukavampaa. Voit tehdä vuokra-autoilusta asteen huolettomampaa valitsemalla lisäturvavaihtoehdoistamme, jotka suojaavat sinua taloudelliselta vastuulta esimerkiksi onnettomuuden tai itseaiheutettujen vikojen, kuten avainten häviämisen, aiheuttamilta kuluilta. Kaikki lisäpalvelu- ja lisäturvavaihtoehtomme löydät varauksen yhteydestä.
Ihastu Baijeriin Sixtin vuokra-autolla

Ihastu Baijeriin Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Ingolstadtin vuokra-autolla liikut Ingolstadtissa näppärästi ja tutustut esimerkiksi kaupungin mielenkiintoiseen museotarjontaan. Etelä-Saksassa sijaitseva Baijerin osa-valtio tarjoaa vuokra-autoilijalle paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää. Baijerin suurimmat kaupungit, München ja Nürnberg, sijaitsevat molemmat noin tunnin ajomatkan päässä Ingolstadtista. Kaupunkikohteiden lisäksi vuokra-autolla on kätevää tutustua Baijerin tunnelmallisiin pikkukyliin ja -kaupunkeihin sekä Etelä-Saksan alppimaisemiin. Vuoristomaisemien keskellä voi poiketa vierailulle esimerkiksi kuuluisaan Neuschwansteinin linnaan, joka on kuin suoraan sadusta. Linna onkin toiminut mallina esimerkiksi Disneyn Prinsessa Ruususen linnalle. Lähellä Itävallan rajaa sijaitsevalle linnalle ajaa vuokra-autolla Ingolstadista noin kahdessa ja puolessa tunnissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Ingolstadt

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Ingolstadt?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ingolstadt sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Ingolstadt.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Ingolstadt?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Ingolstadt. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Ingolstadt

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Ingolstadt?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Ingolstadt?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Ingolstadt?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Ingolstadt

Näytä lisää