Auton vuokraus toimipisteestä München Lentoasema

 

Suosituin kohteessa München Lentoasema

* Hinnat on laskettu 02.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä München Lentoasema alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen München Lentoasema

Osoite

Terminalstr. Mitte/MWZ Mietwagenzentrum, 85356 München, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
05:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
05:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä München Lentoasema

Sixt autovuokraamo Münchenin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Münchenin lentoasemalla

Autovuokraamomme tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja Münchenin lentoaseman toimipisteellä. Meiltä jokainen löytää takuulla omaan tarpeeseensa parhaiten soveltuvan vuokra-auton. Meiltä vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, katumaasturit maastoajoon kuin esimerkiksi minibussit suurille seurueille. Voit valita vuokra-autoosi lisäpalveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Meiltä voi ottaa myös rajoittamat kilometrit, jos tarkoituksena on käydä pidemmällä reissussa. Vakuutuksiinkin kannattaa kiinnittää huomiota. Kun haluat turvata ajamistasi entistäkin enemmän, ota silloin kaiken kattava vakuutus. Se tuo sinulle mielenrauhaa uudessa maassa ajaessa. Kun matkakohteenasi on Münchenin lentoasema, eli MUC, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
Autonvuokraus Münchenin lentoasemalla

Autonvuokraus Münchenin lentoasemalla

MUC on Saksan toiseksi liikennöidyin lentoasema. Se on samalla myös yksi maailman vilkkaimmista lentoasemista. Autovuokraamomme sijaitsee uloskäynnin varrella terminaalien 1 ja 2 välissä. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeuduttua. Vuokra-auto tuo siis helppoutta ja joustavuutta matkaasi. Sinun kannattaakin kääntyä puoleemme jo ennen matkalle lähtöä vuokraamalla auto joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse.
Tutustu suurkaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Tutustu suurkaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Münchenin lentoasemalla kannattaa monestakin syystä. Vuokra-auto helpottaa paikasta toiseen kulkemista, jolloin voit olla varma, että pääset näkemään ja kokemaan enemmän lomasi aikana. München on Etelä-Saksan suurin kaupunki, joka tunnetaan erityisen hyvin Octoberfest-olutfestivaaleistaan ja tietenkin menestyneestä jalkapallojoukkueestaan. Kaupungilla on kuitenkin paljon muutakin tarjottavaa. Yksi suosituimmista koko perheen vierailukohteista on tietenkin Tierpark, eli eläinpuisto, jossa pääsee tutustumaan niin jo ennestään tuttuihin kuin eksoottisempiinkin eläinlajeihin. Eläinpuisto sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella, joten parhaiten paikan päälle pääsee vuokra-autolla. Urheilun ja erityisesti jalkapallon ystävät voivat lähteä katsomaan FC Bayern Münchenin ottelua joukkueen kotistadionille, Allianzille. Se sijaitsee hieman pidemmän ajomatkan päässä keskustasta. Vuokra-auton avulla jokainen pääsee näkemään ja kokemaan enemmän kuin pelkästään jalkaisin tai julkista liikennettä hyödyntämällä. Voit itse päättää, minne haluat lähteä ja milloin. Matkailu ei voisi olla enää tämän helpompaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä München Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä München Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä München Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä München Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä München Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 19859 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Ajoneuvo
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW iXM60
BMW iXM60
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
VW Golf
VW Golf
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Audi A6 Avant S tronic
Audi A6 Avant S tronic
BMW M3 Limousine
BMW M3 Limousine
Range Rover
Range Rover
BMW 530
BMW 530
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä München Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä München Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä München Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?