Auton vuokraus alueella München

 

Suosituin kohteessa München

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä München Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä München

Autonvuokraus Münchenissä onnistuu netissä tai puhelimitse

Autonvuokraus Münchenissä onnistuu netissä tai puhelimitse

Sixtin autovuokraamo Münchenissä palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Kattavasta valikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja. Kaikki ovat aina uusinta mallia. Autonvuokraus Münchenissä tarjoaa niin tavallisia henkilöautoja, suuremmille seurueille sopivia farmareita kuin vaikkapa nelivetoisia katumaastureitakin. Meiltä saat myös pakettiautot, jos mukanasi kulkee erityisen paljon tavaraa.   Meiltä saat vuokra-auton Münchenistä kätevästi joko nettisivuiltamme tai puhelimitse varaamalla. Autonvuokraus on helppoa, sillä kattava autovalikoimamme ja kilpailukykyiset hintamme takaavat sen, että löydät juuri sinulle sopivan auton. Kaikki vuokra-automme ovat uusinta uutta. Autoista löytyvät kaikki turvallisuuteen vaikuttavat varusteet, kuten ABS-jarrut ja turvatyynyt. Meiltä voit hankkia myös erinäisiä lisävarusteita, kuten esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Helpoiten auton vuokraaminen onnistuu tutustumalla valikoimaamme nettisivuillamme. Valikoimaa selatessa kannattaa huomioida, että emme lupaa tiettyä mallia autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Tarjoamme autoja myös yritysten tarpeisiin. Jos siis etsit autoa yrityksen käyttöön, ota yhteyttä yritysmyyntiimme.
Leppoisaa lomailua Saksan suurkaupungissa Münchenissä

Leppoisaa lomailua Saksan suurkaupungissa Münchenissä

München on Etelä-Saksan suurin kaupunki, joka tunnetaan hyvin myös Octoberfest-olutfestivaaleistaan ja jalkapallojoukkueestaan. Kaupunki tarjoaa kuitenkin paljon muutakin. München on miljoonakaupunki, jossa välimatkat ovat välillä todella pitkiä. Sen vuoksi kaupunkiin tutustuessa kannattaa ottaa vuokra-auto alle. Yksi suosituista koko perheen vierailukohteista on tietenkin Tierpark eli eläinpuisto. Se sijaitsee Münchenin kaupunkialueen ulkopuolella ja parhaiten paikan päälle pääseekin vuokra-autolla huristelemalla. Jalkapallon ystävät taas suuntaavat mielellään FC Bayern Münchenin kotistadionille, Allianzille, joka sijaitsee noin parin kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Lisäksi München tarjoaa lukuisia eri ostoskeskuksia shoppailusta kiinnostuneille. Vuokra-autolla näkee ja pääsee kokemaan paljon enemmän kuin keskusta-alueella kävelemällä. Sen vuoksi jokaisen kannattaakin ottaa auto alle ja lähteä katsomaan myös Münchenin lähiseutuja, joista löytää vaikkapa kauniita kirkkoja. Sixtiltä vuokraat auton näppärästi. Voit valita itse kellonajan, jolloin haluat hakea ja palauttaa auton ja mitä lisävarusteita tulet mahdollisesti tarvitsemaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella München

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa München?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä München sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta München.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa München?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta München. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 31927 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Matka Sixtille
(4,5)
Ajoneuvo
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella München

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa München?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa München?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa München?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?