Auton vuokraus toimipisteestä München Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa München Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 07.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä München Päärautatieasema alkaen 14.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen München Päärautatieasema

Osoite

Arnulfstr. 16/18, 80335 München, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä München Päärautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Saat vuokra-auton käyttöösi helposti ja nopeasti maailman suurimpiin kuuluvan Sixt autovuokraamon Münchenin päärautatieaseman toimipisteestä. Toimipisteen sijainnin vuoksi voit vuokrata auton kätevästi heti saavuttuasi kaupunkiin junalla tai linja-autolla. Saksan toiseksi suurin päärautatieasema sijaitsee keskeisellä paikalla ja sen läheisyydestä löytyy muun muassa lukuisia hotelleja. Münchenin päärautatieasema sijaitsee myös Karlsplatz-aukion läheisyydessä, mistä myös vanhakaupunki alkaa. Vuokra-autolla päärautatieasemalta matka jatkuu kätevästi esimerkiksi sen vieressä kulkevaa suurta Arnulfstraßea pitkin joko keskustan suuntaan tai sieltä poispäin. Münchenin päärautatieaseman toimipisteestämme voit vuokrata niin henkilöauton, farmarin, maasturin kuin ehkä hieman toisenlaiseen tarpeeseen urheilu- tai avoautonkin. Hyvän tieverkoston omaavassa suurkaupungissa auto onkin kätevä menopeli ja vuokraamalla esimerkiksi pienen henkilöauton, pääset liikkumaan vaivattomasti kaupugissa tai tietysti myös sen ulkopuolella.
Nauti Münchenistä vuokraamalla auto Sixtin autovuokraamosta

Nauti Münchenistä vuokraamalla auto Sixtin autovuokraamosta

Autonvuokraus Münchenin päärautatieaseman toimipisteestä sujuu helposti esimerkiksi varaamalla auto etukäteen internetistä, kätevällä mobiilisovelluksellamme tai vaikkapa soittamalla. Varauksen tehtyäsi voit valita auton päärautatieasemalta iPhonella sitä noutaessasi. Huomaa myös, että meiltä alle 25-vuotiaskin voi vuokrata auton pientä lisämaksua vastaan. Toimipisteemme tarjoaa lisäksi erilaisia lisäpalveluita. Ensiksikin autoissamme ajokilometrit ovat vapaat ja toiseksi, vaikka kaikki automme ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, voit halutessasi hankkia myös esimerkiksi kolariturvan, matkan jatkumisturvan, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai lasi- ja rengasturvan turvaamaan matkaasi entisestään. Muina varsinaisina lisäpalveluina voit sen sijaan hankkia esimerkiksi navigointilaitteen, lisäkuljettajan, dieselmoottorin, automaattivaihteiston tai esimerkiksi erilaisia lasten turvaistuimia ja -kaukaloita. Mikäli matkustat talvella tai suuntaat esimerkiksi vuoristoon, voit hankkia myös saatavuudesta riipuen tarjolla olevan talvipaketin, johon voit sisällyttää tarpeidesi mukaan talvirenkaat, lumiketjut sekä tavaratelineen. Suunnitellessasi autonvuokrausta Münchenin päärautatieasemalta huomaa kuitenkin, että emme voi luvata ajoneuvosta tiettyä mallia, vaan ainoastaan valitsemasi kategorian mukaisen auton.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä München Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä München Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä München Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä München Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä München Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1953 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Audi A6 Avant S tronic
Audi A6 Avant S tronic
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Range Rover Velar
Range Rover Velar
VW Beetle
VW Beetle
BMW M3 Touring
BMW M3 Touring
BMW iXM60
BMW iXM60
BMW X5M 50
BMW X5M 50
VW Golf
VW Golf
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä München Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä München Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä München Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?