Auton vuokraus toimipisteestä München Stachus (Keskusta)

 

Suosituin kohteessa München Stachus (Keskusta)

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä München Stachus (Keskusta) alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen München Stachus (Keskusta)

Osoite

Karlsplatz 3, 80335 München, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä München Stachus (Keskusta)

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lomailusta ja myös työmatkasta saa enemmän irti Münchenissä, kun alle ottaa vuokra-auton. Saksassa on lukuisia suurkaupunkeja, joissa välimatkat voivat olla pitkiä. Tämän vuoksi auto on melkeinpä välttämätön. Autovuokraamo Münchenin Stachusissa sijaitsee aivan keskustassa, josta jokaisen vuokraajan on helppo löytää se. Stachus on arkisempi nimitys Karlsplatzin suurelle aukiolle, joka on jo itsessään nähtävyys. Autovalikoimaamme kuuluu runsaasti eri automerkkejä ja -malleja, ja toimipisteemme Münchenin Stachusin valikoimista tulet löytämään vuokra-autot eri tarpeisiin. Ota siis vuokra-auto alle ja lähde kiertämään niin kaupungin kuin sen välittömän lähialueenkin nähtävyydet. Kattava autovalikoimamme ja kilpailukykyiset hintamme pitävät huolen siitä, että sinä olet tyytyväinen lomaasi. Rajoittamattomat kilometrit tuovat lomaasi vielä enemmän joustoa. Jos haluatkin lähteä hieman kauemmas vaikkapa päiväretkelle, sinun ei tarvitse olla huolissasi ylimääräisistä kustannuksista.
Autonvuokraus Münchenin Stachusin toimipisteestä tekee lomastasi täydellisen

Autonvuokraus Münchenin Stachusin toimipisteestä tekee lomastasi täydellisen

Sixtin autonvuokraus Saksassa Stachusissa vuokraa autoja niin turisteille kuin työmatkalaisille. Meiltä saat vuokrattua autot laidasta laitaan aina tavallisista henkilöautoista, perheille sopiviin farmareihin ja nelivedolla varustettuihin maastureihin. Suuremmille seurueille voi vuokrata vaikkapa minibussin, jossa tilaa riittää. Varausta tehdessäsi kannattaa huomioida, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Me Sixtillä tarjoamme myös lukuisia lisäpalveluja. Meillä esimerkiksi alle 25-vuotiaatkin saavat vuokrata auton. Sen lisäksi lisäpalveluna voi ottaa lisäkuskin, jolloin matka taittuu sujuvasti vuorotellen ajamalla. Meiltä saat myös lastenistuimia kuin navigaattorinkin. Kaikki saatavana olevat lisävarusteet löytää nettisivuiltamme. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Voit hoitaa autonvuokrauksen ja lisäpalveluiden tilaamisen kätevästi joko nettisivuillamme tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä puhelimitse. Jos tarvitset autoa yrityskäyttöön, sekin onnistuu. Ota silloin yhteyttä yritysmyyntiimme, jotta voimme hoitaa juuri teidän yritystänne parhaiten palvelevan sopimuksen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä München Stachus (Keskusta)

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä München Stachus (Keskusta)?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä München Stachus (Keskusta) sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä München Stachus (Keskusta).
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä München Stachus (Keskusta)?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 1721 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
VW Beetle
VW Beetle
Mini JCW Cabrio
Mini JCW Cabrio
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
BMW 7 Series
BMW 7 Series
BMW 530
BMW 530
BMW M3 Limousine
BMW M3 Limousine
Audi A8 S tronic
Audi A8 S tronic
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Mercedes-AMG E53 Estate
Mercedes-AMG E53 Estate

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä München Stachus (Keskusta)

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä München Stachus (Keskusta)?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä München Stachus (Keskusta)?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?