Autonvuokraus
Köln/Bonn Lentoasema
Piilota
Saksa // Köln // Köln/Bonn Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Köln/Bonn Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kennedystr./Mietwagenzentrum
  51147 Köln DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CGN
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 22:00
Juhlapyhä07:30 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Kölnissä Bonnin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Kölnissä Bonnin lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisiakin tarjoten erittäin laajan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä löydät juuri sinulle ja seurueellesi sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit vuokrata muun muassa tavalliset henkilöautot, enemmän tilaa tarjoavat farmarit, nelivetoiset katumaasturit, minibussit ja pakettiautot. Voit valita varaukseesi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa navigaattorin tai lastenistuimen. Usein on myös viisasta ottaa rajoittamattomat kilometrit, jolloin ajaminen on huoletonta. Vakuutukset kuuluvat tärkeänä osana auton vuokraamiseen. Jokaisella vuokra-autolla on tavallinen vakuutus, mutta meiltä voit ottaa myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta etenkin kokemattomammille kuljettajille. Kun matkakohteesi on Bonnin lentoasema, eli CGN, kannattaa silloin kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Kölnissä Bonnin lentoasemalla käy kätevästi netissä

Bonnin lentoasema Kölnissä kuuluu Saksan vilkkaimpiin lentoasemiin. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä, joten se on helppo löytää koneelta tullessaan. Auton avaimet ja mahdolliset lisävarusteet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan samaan paikkaan. Vuokra-auton voi palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella, mutta siitä tulee sopia etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi lentokoneen laskeutumisen jälkeen. Näin ollen pääset näkemään kaupunkia ja suuntaamaan mieleisiisi kohteisiin heti lomasi alussa. Auton voi vuokrata nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Tutustu tähän näyttävään kaupunkiin vuokra-auton avulla

Autonvuokraus Bonnin lentoasemalla käy vaivattomasti. Vuokra-autolla niin sinä kuin seurueesikin pääsette kulkemaan paikasta toiseen, jolloin saatte lomastanne enemmän irti. Köln on Reinjoen varressa sijaitseva miljoonakaupunki. Suurkaupungissa välimatkat voivat olla huomattavan pitkiä kaupunkialueen sisälläkin, joten vuokra-auto tulee taatusti tarpeeseen. Kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa turisteille. Suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa tuomiokirkko, romaaniset kirkot sekä erilaiset museot. Eläintarha on kaikkien lapsiperheiden suosikkikohde. Siellä vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Kun otat alle vuokra-auton Kölnin Bonnin lentoasemalta, pääset näkemään myös kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitsevia nähtävyyksiä, joihin useat kirkot ja museot muun muassa kuuluvat.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 22:00
Juhlapyhä07:30 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Köln/Bonn Lentoasema CGN Kennedystr./Mietwagenzentrum 51147 Köln 50.879473, 7.121378 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Köln/Bonn Lentoasema CGN

Kennedystr./Mietwagenzentrum
51147 Köln
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service