Auton vuokraus toimipisteestä Köln Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Köln Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Köln Päärautatieasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Köln Päärautatieasema

Osoite

Trankgasse 11 im Hbf, 50667 Köln, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Köln Päärautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kun tarvitset laadukasta vuokra-autoa ja hyvää joustavaa palvelua, niitä tarjoaa Sixtin autovuokraamo Kölnin päärautatieasemalla. Sijaintimme ansiosta meidät saavuttaa luonnollisesti helposti sekä paikallisjunilla että kaukojunilla, mutta juna-aseman lähellä pysähtyvät myös monet bussit ja raitiovaunut. Vilkkaasti liikennöity Kölnin päärautatieasema on aivan kaupungin ydinkeskustassa jättimäisen Kölnin tuomiokirkon kupeessa, joten sen sijainnista ei voi erehtyä. Rautatieaseman ympäristössä on useita hotelleja ja muita majoitusmahdollisuuksia sekä runsaasti ravintoloita, joten kun autonvuokraus Kölnin päärautatieasemalla on suoritettu, pääset nopeasti hotellille rentoutumaan tai nauttimaan maittavasta hiukopalasta esimerkiksi perinteikkään Fischmarktin alueella. Voit myös lähteä leppoisalle nähtävyyskierrokselle avoautolla Kölnin historiallisessa keskustassa tai vaikka saman tien visiitille UNESCOn maailmanperintökohteeksi hyväksyttyyn Augustusburgin linnaan ja puutarhaan, jotka sijaitsevat Brühlissä noin 15 kilometrin päässä Kölnistä.
Kiertele Kölniä kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Kiertele Kölniä kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Yksi mukavimmista tavoista tutustua uuteen kaupunkiin on istua luksusauton ratissa, joten autovuokraamostamme löydät niin hienot BMW:t kuin Auditkin sekä lisäksi paljon muita luotettavia eurooppalaisia ja amerikkalaisia automerkkejä. Autonvuokraus Kölnin päärautatieasemalta käy helposti ennakkoon nettisivujemme kautta ja vuokra-autoa noutaessasi voit valita mieleisesi ajoneuvon kätevästi iPhonella, olipa sitten toiveissasi  avoauto, maasturi, urheiluauto tai tavallinen henkilöauto. Emme kuitenkaan voi etukäteen taata juuri tietyn automallin saatavuutta, mutta pyrimme joka tapauksessa järjestämään auton varaamasi autokategorian sisällä ja vakuutamme, että kaikki automme ovat hyväkuntoisia ja asianmukaisesti huollettuja. Kölnin päärautatieasemalla sijaitseva toimipisteemme tarjoaa myös runsaasti käytännöllisiä lisäpalveluita, kuten vapaaehtoisia lisävakuutuksia sekä autolle että ajajalle, mahdollisuuden palauttaa vuokra-auto Kölnin päärautatieasemalle aukioloaikojen ulkopuolella ja mahdollisuuden palauttaa auto toiseen palautuspisteeseen. Vuokra-autoillamme ajaminen on mukavaa ja stressitöntä, sillä monet autoistamme sisältävät muun muassa suunnistusta helpottavan GPS:n, automaattivaihteiston sekä tehokkaan ilmastoinnin, eikä ajokilometrejä ole erikseen rajoitettu.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Köln Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Köln Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Köln Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Köln Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Köln Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 486 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,3)
SIXT-toimipisteessä
(4,2)
Ajoneuvo
(4,0)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Velar
Range Rover Velar
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
Audi A8
Audi A8
BMW 7 Series Model 2023
BMW 7 Series Model 2023
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio
BMW X5M 50
BMW X5M 50
BMW 7 Series
BMW 7 Series
BMW M850 Convertible
BMW M850 Convertible
Audi A3
Audi A3

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Köln Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Köln Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Köln Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?