Auton vuokraus toimipisteestä Köln/Bonn Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Köln/Bonn Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Köln/Bonn Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Köln/Bonn Lentoasema

Osoite

Kennedystr./Mietwagenzentrum, 51147 Köln, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Köln/Bonn Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Kölnissä Bonnin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Kölnissä Bonnin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Kölnissä Bonnin lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisiakin tarjoten erittäin laajan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä löydät juuri sinulle ja seurueellesi sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit vuokrata muun muassa tavalliset henkilöautot, enemmän tilaa tarjoavat farmarit, nelivetoiset katumaasturit, minibussit ja pakettiautot. Voit valita varaukseesi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa navigaattorin tai lastenistuimen. Usein on myös viisasta ottaa rajoittamattomat kilometrit, jolloin ajaminen on huoletonta. Vakuutukset kuuluvat tärkeänä osana auton vuokraamiseen. Jokaisella vuokra-autolla on tavallinen vakuutus, mutta meiltä voit ottaa myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta etenkin kokemattomammille kuljettajille. Kun matkakohteesi on Bonnin lentoasema, eli CGN, kannattaa silloin kääntyä Sixtin puoleen.
Autonvuokraus Kölnissä Bonnin lentoasemalla käy kätevästi netissä

Autonvuokraus Kölnissä Bonnin lentoasemalla käy kätevästi netissä

Bonnin lentoasema Kölnissä kuuluu Saksan vilkkaimpiin lentoasemiin. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä, joten se on helppo löytää koneelta tullessaan. Auton avaimet ja mahdolliset lisävarusteet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan samaan paikkaan. Vuokra-auton voi palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella, mutta siitä tulee sopia etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi lentokoneen laskeutumisen jälkeen. Näin ollen pääset näkemään kaupunkia ja suuntaamaan mieleisiisi kohteisiin heti lomasi alussa. Auton voi vuokrata nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Tutustu tähän näyttävään kaupunkiin vuokra-auton avulla

Tutustu tähän näyttävään kaupunkiin vuokra-auton avulla

Autonvuokraus Bonnin lentoasemalla käy vaivattomasti. Vuokra-autolla niin sinä kuin seurueesikin pääsette kulkemaan paikasta toiseen, jolloin saatte lomastanne enemmän irti. Köln on Reinjoen varressa sijaitseva miljoonakaupunki. Suurkaupungissa välimatkat voivat olla huomattavan pitkiä kaupunkialueen sisälläkin, joten vuokra-auto tulee taatusti tarpeeseen. Kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa turisteille. Suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa tuomiokirkko, romaaniset kirkot sekä erilaiset museot. Eläintarha on kaikkien lapsiperheiden suosikkikohde. Siellä vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Kun otat alle vuokra-auton Kölnin Bonnin lentoasemalta, pääset näkemään myös kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitsevia nähtävyyksiä, joihin useat kirkot ja museot muun muassa kuuluvat.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Köln/Bonn Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Köln/Bonn Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Köln/Bonn Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Köln/Bonn Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Köln/Bonn Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 4550 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi E-tron GT RS
Audi E-tron GT RS
BMW 530
BMW 530
Mini JCW Cabrio
Mini JCW Cabrio
VW Beetle
VW Beetle
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Defender 90
Defender 90
BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio
BMW 4 Series Convertible
BMW 4 Series Convertible
Mercedes-AMG SL63 Convertible
Mercedes-AMG SL63 Convertible

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Köln/Bonn Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Köln/Bonn Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Köln/Bonn Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?