Autonvuokraus
München Lentoasema
Piilota
Saksa // München // München Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus München Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminalstr. Mitte/MWZ
  85356 München DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MUC
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Münchenin lentoasemalla

Autovuokraamomme tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja Münchenin lentoaseman toimipisteellä. Meiltä jokainen löytää takuulla omaan tarpeeseensa parhaiten soveltuvan vuokra-auton. Meiltä vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, katumaasturit maastoajoon kuin esimerkiksi minibussit suurille seurueille. Voit valita vuokra-autoosi lisäpalveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Meiltä voi ottaa myös rajoittamat kilometrit, jos tarkoituksena on käydä pidemmällä reissussa. Vakuutuksiinkin kannattaa kiinnittää huomiota. Kun haluat turvata ajamistasi entistäkin enemmän, ota silloin kaiken kattava vakuutus. Se tuo sinulle mielenrauhaa uudessa maassa ajaessa. Kun matkakohteenasi on Münchenin lentoasema, eli MUC, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Autonvuokraus Münchenin lentoasemalla

MUC on Saksan toiseksi liikennöidyin lentoasema. Se on samalla myös yksi maailman vilkkaimmista lentoasemista. Autovuokraamomme sijaitsee uloskäynnin varrella terminaalien 1 ja 2 välissä. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeuduttua. Vuokra-auto tuo siis helppoutta ja joustavuutta matkaasi. Sinun kannattaakin kääntyä puoleemme jo ennen matkalle lähtöä vuokraamalla auto joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse.

Tutustu suurkaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Münchenin lentoasemalla kannattaa monestakin syystä. Vuokra-auto helpottaa paikasta toiseen kulkemista, jolloin voit olla varma, että pääset näkemään ja kokemaan enemmän lomasi aikana. München on Etelä-Saksan suurin kaupunki, joka tunnetaan erityisen hyvin Octoberfest-olutfestivaaleistaan ja tietenkin menestyneestä jalkapallojoukkueestaan. Kaupungilla on kuitenkin paljon muutakin tarjottavaa. Yksi suosituimmista koko perheen vierailukohteista on tietenkin Tierpark, eli eläinpuisto, jossa pääsee tutustumaan niin jo ennestään tuttuihin kuin eksoottisempiinkin eläinlajeihin. Eläinpuisto sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella, joten parhaiten paikan päälle pääsee vuokra-autolla. Urheilun ja erityisesti jalkapallon ystävät voivat lähteä katsomaan FC Bayern Münchenin ottelua joukkueen kotistadionille, Allianzille. Se sijaitsee hieman pidemmän ajomatkan päässä keskustasta. Vuokra-auton avulla jokainen pääsee näkemään ja kokemaan enemmän kuin pelkästään jalkaisin tai julkista liikennettä hyödyntämällä. Voit itse päättää, minne haluat lähteä ja milloin. Matkailu ei voisi olla enää tämän helpompaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste München Lentoasema MUC Terminalstr. Mitte/MWZ 85356 München 48.353920, 11.787290 +49-8966060060

Sixt-toimipiste München Lentoasema MUC

Terminalstr. Mitte/MWZ
85356 München
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Terminalstr. Mitte
85356 München
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service